• Samsun
  • Son Güncelleme 18:49
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

Muhteşem Süleyman

Tür: Opera

Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenecek ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünün büyük prodüksiyonu “Muhteşem Süleyman” operası Osmanlı İmparatorluğu'nun 10. Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Han’ın yaşamından bir kesiti sahneye taşıyor.

120 kişilik sanatçı ve orkestra kadrosu, dönemi yansıtan dekor ve kostümleri ile Muhteşem Süleyman operası; Şehzade’nin gençliğini geçirdiği Manisa sancağında halkın sevgisine mazhar olan ve yaşamının en güçlü dostluğunu kuracağı Pargalı İbrahim ile tanışmasıyla başlar.

14 Haziran 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

Türkan Şoray ile Söyleşi

Tür: Söyleşi

Samsun Kültür Yolu Festivali programında birbirinden etkileyici etkinlikler yer alıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sanatçılar ve kültür aktiviteleri, Samsun’un tarihî ve kültürel mirasını daha da zenginleştiriyor. Festival kapsamında düzenlenecek etkinlikler, sanatın farklı alanlarından örnekler sunarak katılımcılara keyifli ve öğretici anlar yaşatacak. 8-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festivalde, Türkan Şoray ile Söyleşi etkinliği de özel bir yer tutuyor.

Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray, Samsun Müzesi Konferans Salonu’nda hayranlarıyla buluşuyor. Sanat yaşamına dair anılarını, tecrübelerini ve sinema dünyasındaki yolculuğunu paylaşacağı bu söyleşi, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim olacak.

14 Haziran 2024 Cuma – 18:00

Bilet Al

 

Filipin Müziğinin Bir Yaz Başlangıcı Kültür Yolu Festivali Samsun Konseri

Tür: Konser

Filipinler ve Türkiye arasında diplomatik ilişkilerin kuruluşunun 75. yıldönümü kutlamaları dolayısıyla, Türkiye’deki Filipinler Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı ortaklığıyla, Filipin Müziğinin Bir Yaz Başlangıcı isimli özel konser düzenleniyor. Bu konser, Soprano ikilisi Sn. Bianca Camille Aguila ve Sn. Bernadette Mamauag’ın grubu The Nightingales ile kemancı Sn. Joseph Brian Cimafranca’dan oluşan ünlü Filipinli sanatçılar tarafından icra edilecektir.

Bu anlamlı konserde, Filipinler’in eşsiz müziği ile dolu bir gece yaşayacak, iki ülke arasındaki dostluğun ve kültürel paylaşımın keyfini çıkaracaksınız.

14 Haziran 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

Fatma Turgut Kültür Yolu Festivali Samsun Konseri

Tür: Konser

Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen, 16 şehirde, toplamda 8 ay sürecek, sanatı, kültürü, tarihi, tek bir noktada birleştirmeyi başaran; Türkiye’nin En Büyük Festivali!

Samsun’da Kültür Yolu Festivali 8-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’nin en kapsamlı festivali “Kültür Yolu Festivali” kapsamında Fatma Turgut 14 Haziran akşamı Batı Park’ta Samsunlu müzikseverlerle buluşuyor.

14 Haziran 2024 Cuma – 21:00

Bilet Al

 

Bahar Noktası

Tür: Tiyatro

William Shakespeare’in Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası’nı Türkçe söyleyen Can Yücel, bu şenliğin adını “Bahar Noktası” koyuyor.

Atina’nın genç aşıkları, kadim yasaya boyun eğmemek için kaçtıkları ormanda, cinler ve perilerle dolu büyülü bir dünyaya girerler. Bu macera, kurulan düğün dernek için kumpanyanın hazırladığı hüngür hüngür bir güldürü, güldür güldür bir öldürüyle tatlıya bağlanır. Hem aşkı hem hayatı zıtlıklarıyla ele alan Shakespeare, vuslatı ve ayrılığı, acı gerçekliği ve en güzel hayalleri bir araya getiriyor.

“Aşk gözleriyle değil, hayaliyle görür, resimlerde Eros bu yüzden kördür.”

15 Haziran 2024 Cumartesi – 15:00

Bilet Al

 

Mehmet Kemiksiz

Tür: Konser

Samsun Kültür Yolu Festivali, sanatseverlere unutulmaz bir müzikal deneyim sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 15 Haziran Cumartesi akşamı Saathane Meydanı’nda Mehmet Kemiksiz konseri düzenlenecek.

Mehmet Kemiksiz, Türk müziğinin sevilen isimlerindendir. Güçlü sesi ve sahne performansıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşatır. Bu konserde, Mehmet Kemiksiz’in en sevilen şarkılarını canlı olarak dinleyerek unutulmaz bir müzikal deneyim yaşayacaksınız.

Kendine özgü tarzı ve sahne enerjisiyle dinleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyim sunacak olan Mehmet Kemiksiz 15 Haziran’da Saathane Meydanı’nda!

15 Haziran 2024 Cumartesi – 19:30

Bilet Al

 

Cem Adrian

Tür: Konser

Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen, 16 şehirde, toplamda 8 ay sürecek, sanatı, kültürü, tarihi, tek bir noktada birleştirmeyi başaran; Türkiye’nin En Büyük Festivali!

Samsun’da Kültür Yolu Festivali 8-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’nin en kapsamlı festivali “Kültür Yolu Festivali” kapsamında Cem Adrian 15 Haziran akşamı Batı Park’ta Samsunlu müzikseverlerle buluşuyor.

15 Haziran 2024 Cumartesi – 21:00

Bilet Al

 

Aykut Kuşkaya

Tür: Konser

Samsun Kültür Yolu Festivali, Aykut Kuşkaya’nın sahne alacağı muhteşem bir konserle sona eriyor. Sanatçı, şehrin kültürel atmosferinde unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Aykut Kuşkaya, duygusal ve anlamlı şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Saathane Meydanı’nda düzenlenecek bu konser, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat. Kuşkaya’nın özgün besteleri ve performansıyla dinleyicilere müzik dolu bir gece sunacak.

Pazar akşamı, Saathane Meydanı’nda buluşarak bu eşsiz müzik deneyimine ortak olun ve festivalin keyfini çıkarın!

16 Haziran 2024 Pazar – 19:30

Bilet Al

 

Bengü

Tür: Konser

Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen, 16 şehirde, toplamda 8 ay sürecek, sanatı, kültürü, tarihi, tek bir noktada birleştirmeyi başaran; Türkiye’nin En Büyük Festivali!

Samsun’da Kültür Yolu Festivali 8-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’nin en kapsamlı festivali “Kültür Yolu Festivali” kapsamında Bengü 16 Haziran akşamı Batı Park’ta Samsunlu müzikseverlerle buluşuyor.

16 Haziran 2024 Pazar – 21:00

Bilet Al

 

Sinemalar…

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç

Tür: Aksiyon

Bu Yaz, dünyanın en sevdiği Kötü Çocuklar, koltuğunuzun ucunda aksiyon ve komedinin muhteşem uyumuyla geri dönüyor! Ancak bu sefer bir değişiklikle: Miami'nin en iyileri şimdi kaçıyor!

Yönetmen: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Oyuncular: Martin Lawrence, Will Smith, Vanessa Hudgens

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Adak

Tür: Korku

Borçlarını ödemek için türlü planlar yapan bir adamın ve ailesinin başına gelen korkunç olayları konu alıyor. Cenaze Evi hizmeti veren babasının yanına eşiyle birlikte giden Arthur, kendi borçlarından kurtulmak için gizlice evi ipotek ettirmeye çalışır. Hamile olan eşi Claire ve babası Saul’un hiçbir şeyden haberi yoktur. Ziyaretleri sırasında bedeninde kötü bir ruh saklanmış olan bir adamın defin işlemlerini Arthur üstlenir. Farkında olmadan iblisi serbest bırakır. Geri dönüşü olmayan sıra dışı ve korkunç olaylar herkesi etkisi altına alır. Ölümle yaşam arasında nefes kesici ve korku dolu deneyimler yaşamaya başlayan aile kısa süre sonra iblisin bebeğin peşinde olduğunu anlarlar.

Yönetmen: Oliver Park
Oyuncular: Nick Blood, Paul Kaye, Allan Corduner

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Hit Man

Tür: Komedi

Şehrin polis teşkilatında ek iş yapan bir üniversite profesörü olan Gary, görev için sahte bir tetikçi kılığına girdiğinde hayatı değişir. ‘Kiralık Katil’ hizmetinden yararlanmak isteyen Madison’la tanıştığında, aralarındaki çekim ikisini de tehlikeli ve şüpheli durumlara sürükler.

Yönetmen: Richard Linklater
Oyuncular: Glen Powell, Retta, Adria Arjona

Bilet Al

 

Miller’in Favorisi

Tür: Dram

Yetenekli genç bir yazar, üniversite profesörünün ona verdiği projeyi en iyi şekilde tamamlamak için bir maceraya atılır. Bu süreç kendilerini oldukça karmaşık bir durumda bulmalarına sebep olacaktır. Sınırlar aşılıp, birbirlerinin hayatlarına dahil olduklarında profesör ve çırağı en karanlık benlikleriyle yüzleşmek zorunda kalırken, bireysel amaçlarına sadık kalıp değer verdikleri şeyleri korumakta zorlanırlar.

Yönetmen: Jade Halley Bartlett
Oyuncular: Jenna Ortega, Martin Freeman

Bilet Al

 

Gözcüler

Tür: Gerilim

Film, 28 yaşında bir sanatçı olan Mina'nın İrlanda'nın batısındaki geniş ve el değmemiş bir ormanda mahsur kalmasını konu alıyor. Bir sığınak bulan Mina, bilmeden her gece gizemli yaratıklar tarafından izlenen ve takip edilen üç yabancıyla birlikte kapana kısılır ve gerilim dolu dakikalar başlar.

Yönetmen: Ishana Shyamalan
Oyuncular: Georgina Campbell, Dakota Fanning, Olwen Fouéré

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Combat Wombat  

Tür: Animasyon

Wonder Woman'a dönüşmüş bir vombat olan Maggie Diggins, çaylak bir süper kahraman olan şeker planörünü istemeyerek de olsa ölümden kurtardıktan sonra istemeden de olsa şehrin süper kahramanı olur.

Yönetmen: Ricard Cussó

Bilet Al

 

Haikyuu!! The Dumpster Battle

Tür: Animasyon

Shoyo Hinata, idolü "Küçük Dev"i taklit etmek için Karasuno Lisesi voleybol takımına katılır. Ancak eski rakibi Tobio Kageyama ile takım kurmak zorundadır. İkisi birbirine zıt oyun tarzlarına rağmen güçlü bir silah haline gelirler.

Yönetmen: Susumu Mitsunaka

Bilet Al

 

An

Tür: Bilim Kurgu

Zaman insanın algıladığı gibi sıralı değildir. An’lardan ibarettir. An’lar hep vardır ve var olacaktır. Doktor Çağrı, nöroloji uzmanıdır. Epilepsi hastalığını iyileştirmek için çalışmalar yapmak üzere bir şirketten fon alır. Araştırmalarında Epilepsi nöbeti esnasında hastalarının mekan odaklı zaman kırılması yaşadığını keşfeder. Elindeki fonu zamanın lineer akmadığını ispatlamak için kullanmak ister.

Yönetmen: M. Uğur Yağcıoğlu
Oyuncular: Anıl Altınöz, Zeynep Anıl, Tuğba Dokuzlar

Bilet Al

 

Sihirli Ormana Yolculuk  

Tür: Macera

Gizemli ve sihirli bir ormanda bir hazinenin peşine düşen beş arkadaşın yaşadığı serüveni konu ediniyor. Küçük bir kasaba, gizemli bir ormanla çevrilidir. Ancak, bu orman sıradan bir orman değildir; içinde sihir dolu bir dünya gizlidir. Hikâye, cadı Beyaz'ın lanetlenmiş bir elması çalması ve bu yüzden çirkin bir cadıya dönüşmesiyle başlar. Beyaz, eski güzelliğine ve gücüne geri dönmek için elmasın izini sürerken, ona arkadaşları ve rehberleri Can eşlik eder. Ancak, sihirli ormandan kurtulmanın tek yolu, elması bulup ait olduğu yere geri bırakmaktır.

Yönetmen: Şiar Zaim

Oyuncular: Birgül Akyar Demirel, Nihat Demirel, Alper Kemal Alp

Bilet Al

 

Teorem

Tür: Dram

Erman Er'in yönettiği ve senaryosunu kaleme aldığı dram türündeki film "Teorem"in oyuncu kadrosunda Sadi Celil Cengiz, Gencer Güvercin, Doğa Yavuz, Ayhan Taş ve Ferhat Mete gibi isimler bulunuyor.

Yönetmen: Erman Er
Oyuncular: Doğa Yavuz, Gencer Güvercin, Sadi Celil Cengiz

Bilet Al

 

Garfield

Tür: Animasyon

Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon filmi, kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Yönetmen: Mark Dindal

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Exhuma

Tür: Korku

Film, paranormal birtakım olaylarla çevrili olan varlıklı bir ailenin çocuklarını kurtarmak için yükselen genç şaman ikilisi Hwa Rim ve Bong Gil'den yardım alması sonrasında gelişen olayları konu almaktadır.

Yönetmen: Jae-hyun Jang

Oyuncular: Kim Go-eun, Lee Do-hyun

Bilet Al

 

Kara Ayin

Tür: Korku

Küçük oğlunu 5 yıl önce kaybetmesinin ardından suçluluk duygusu altında ezilen genç bir anne, oğlunun geri getirebilmenin yollarını aramaya başlar. Oğlunun ruhu ile iletişime geçebilmek için, ona sunulan bir ayine katılmaya karar verir. Bu ayine katıldıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yönetmen: Thomas Marchese
Oyuncular: Anna Camp, Jennifer Lafleur, John Ales

Bilet Al

 

Şeytanla Bir Gece

Tür: Korku

Johnny Carson'ın rakibi Jack Delroy, ülke çapındaki uykusuzluk çekenlerin uzun süredir güvendiği bir arkadaş olan 'Gece Baykuşları' adlı ortak talk showa ev sahipliği yapmaktadır. Ancak dizinin reytingleri Jack'in karısının trajik ölümünden sonra düşer. Talihini tersine çevirmek için çaresiz kalan Jack, 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı özel etkinliği planlar ama kötülüğü Amerika'nın oturma odalarına salmak üzere olduğundan habersizdir.

Yönetmen: Cameron Cairnes, Colin Cairnes

Oyuncular: Laura Gordon, Ian Bliss, David Dastmalchian

Bilet Al

 

Karanlıktan Kaçış

Tür: Suç

Başarılı gazeteci Anıl, yaşadığı büyük ihanetin ardından derin bir bunalıma sürüklenir ve şehrin karmaşasından uzaklaşarak sakin bir orman evine yerleşir. Ancak beklenmedik bir kaza sonucu tanıştığı Esin, Anıl'ın planlarını alt üst eder. Esin, amnezi hastası olmasıyla birlikte, peşindeki tehlikelerden kaçarken Anıl'ın da hayatını alt üst eder. Anıl, Esin'i saklamak zorunda kalır ve bu kaçış onları beklenmedik bir yolculuğa sürükler.

Yönetmen: Tolga Toga

Oyuncular: Serhat Teoman, Saygın Soysal, Tuvana Türkay

Bilet Al

Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Tür: Macera

Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar'da ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Yönetmen: George Miller
Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Tom Burke, Chris Hemsworth

Bilet Al

 

Ziyaretçiler: Bölüm 1

Tür: Korku

Korku üçlemesinin ilk filminde, tatile çıkan genç bir çiftin yolculukları sırasında arabaları bozulur ve geceyi şehirden uzakta bir Airbnb evinde geçirmek zorunda kalırlar. Gayet sakin başlayan geceleri 3 maskeli katilin gelmesiyle kabusa döner.

Yönetmen: Renny Harlin

Oyuncular: Gabriel Basso, Madelaine Petsch, Rachel Shenton

Bilet Al

 

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık

Tür: Bilim Kurgu

Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor.

Yönetmen: Wes Ball
Oyuncular: Kevin Durand, Owen Teague, Freya Allan

Bilet Al

 

Tarot

Tür: Korku

Bilmeyerek lanetli kartlarda hapsolmuş tarif edilemez bir kötülüğü serbest bırakan arkadaşlar, birer birer kendi kaderleriyle yüzleşirler ve Tarot okumalarında önceden belirlenen gelecekten kaçmak için ölüme karşı bir yarışa girerler.

Yönetmen: Spenser Cohen, Anna Halberg

Oyuncular: Humberly Gonzalez, Jacob Batalon, Alana Boden

Bilet Al

 

Rekabet

Tür: Romantik

Film, yaşadığı sakatlık sonrası tenisi bırakmak zorunda kalan ve koçluk kariyerine başlayan Tashi'nin kendisini içerisinde bulduğu aşk üçgenini konu ediniyor.

Yönetmen: Luca Guadagnino

Oyuncular: Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist

Bilet Al

 

Kung Fu Panda 4

Tür: Animasyon

Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır...

Yönetmen: Stephanie Stine, Mike Mitchell
Oyuncular: Jack Black

Bilet Al

 

*Ters Yüz 2  

Tür: Animasyon

Ters Yüz 2, artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor.

Yönetmen: Kelsey Mann

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

*Siccin 7

Tür: Korku

Çocuk dilenci mafyası ile yaptığı “kanlı bir pazarlık” sonrasında doktorluğu bırakıp kaçmak zorunda kalan Kemal, ailesi ile birlikte amcasının konağına taşınır. Küçük kızı Rüya’yı hastalığından kurtarmak için bulaştığı karanlık sır, alzheimer hastası olan annesi Lale’nin zihninin karanlığıyla birleşince taşındıkları konak paranormal bir kabuslar labirentine dönüşür... Aileye yardımcı olmak bahanesiyle eve giren Meral’in ise asıl niyeti 2018’in *Kara Ay’ında yapılan bir ayinin şartlarını yerine getirmektir!

Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Tuğba Begde, Serkan Atar, Funda Eskioğlu

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

*Mahzen

Tür: Korku

Iris, ölen babasından kendisine köhne bir barın miras kaldığını öğrenir. Mirası devraldığı andan itibaren ise barın mahzeninde yaşayan ve ölülerin şeklini alabilen “Çuval Kafa” isimli yaratıkla ilgilenmek zorunda kalacaktır. Ölen sevdiklerini iki dakika da olsa görmek isteyenlerin tek yapması gereken 2 bin sterlin nakit ödeme yapmaktır. Iris de babası gibi yaratığın güçlerinden faydalanarak para kazanmak ister. İlk müşterisi ise karısını kaybetmiş olan Neil olur ancak işler çığırından çıkar. Iris, Çuval Kafa’yı yok etmenin bir yolunu bulmak zorunda kalacaktır. Yaratık onları yok etmeden önce.

Yönetmen: Alberto Corredor
Oyuncular: Peter Mullan, Freya Allan, Ned Dennehy

Bilet Al

 

*Veda Partisi

Tür: Komedi

Film, bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayları takip ediyor.

Yönetmen: Ufuk Cebeci
Oyuncular: Seda Akman, Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

*Daha İyi Bir Yarın

Tür: Dram, Fantastik

Hande Doğandemir ve Yağız Can Konyalı'nın başrolünde yer aldığı Daha İyi Bir Yarın, 14 Haziran'da seyircisiyle buluşuyor.

Emre Kavuk'un yönetmenliğini üstlendiği film, sevgilisi tarafından terk edilen Ozan'ın, aşk acısı çekmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Ozan, sevgilisiyle ayrılığı sonrası hiçbir şekilde teselli bulamaz ve yaşamını sonlandırmaya karar verir. Gelecekte, yaşam sonlandırmak yasal bir izin gerektirmektedir. Ozan Yaşam Sonlandırma Merkezine başvuru yapar ancak inceleme sonunda başvurusu reddedilir. Çünkü Ekin isimli, daha önce hiç görmediği ve tanımadığı bir kadın ona aşıktır. Yaşam sonlandırmanın tek kuralı "başvuran kişiye kimsenin aşık olmaması ve böyle bir başvuruda bulunmaması" kuralı devreye girmiştir. Ozan'ın tek çaresi Ekin isimli kadını bulup onu aşkından vazgeçirmektir. Ozan Ekin’i aşkından vazgeçirmeye çalışırken hiç beklemediği bir gerçekle daha yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Bireyselliği, tükenmişliği ve tüketmişliği, tüm bunların sonucu olarak duygudan arınmışlığı konu alan Daha İyi Bir Yarın, seyircisine fütüristik bir dünyanın kapılarını açıyor.

Yönetmen: Emre Kavuk

Oyuncular: Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı, Nur Fettahoğlu, Engin Benli

Bilet Al

 

*Yaşam Koçu Cafer

Tür: Komedi

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi Yaşam Koç’larının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin (Yağmur Tanrısevsin), sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç’una giderken yakın arkadaşı Cafer (Doğu Demirkol)’i de alır. Helin’in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin “sevgili misiniz?” sorusuna “Yaşam Koçuyum” cevabını verir ve Helin’in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye’nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

Yönetmen: Burak Kuka

Oyuncular: Doğu Demirkol, Bülent Çolak, Yağmur Tanrısevsin

Bilet Al

Bilet Al

 

0 Yorum

Yorum Yap