• Samsun
  • Son Güncelleme 17:54
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler

 

Gökhan Özen

Tür: Konser

Gökhan Özen, uzun bir aradan sonra 8 Mart Cuma akşamı Samsun'da...

8 Mart 2024 Cuma - 21:00

Bilet Al

 

 

Ezginin Günlüğü

Tür: Konser

Özgün müziğin en önemli isimlerinden Ezginin Günlüğü, sevilen şarkılarıyla 13 Mart akşamı Samsun B.B Sanat Merkezi'nde...

13 Mart 2024 Çarşamba - 21:00

Bilet Al

 

Grup Abdal

Tür: Konser

Özgün müziğin şüphesiz en sevilen isimlerinden Grup Abdal, sevenleriyle buluşuyor.

15 Mart 2024 Cuma - 21:00

Bilet Al

 

Akın Aslan - Stand-up

Tür: Stand-Up

Stand-Up sahnelerinden, Uykusuz Dergisi için yazdığı yazılardan veya youtube’da yayınladığı ‘İYİ HUYLU’ isimli tek kişilik gösterisinden tanıdığınız başarılı komedyen Akın Aslan, hazırladığı yeni tek kişilik gösterisi ile 30 Mart Cumartesi 20.30’da Samsun Cool Chicken’s’ta!

Etkinlik Kuralları

- Etkinliğimizde 18 yaş sınırı vardır.

- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

30 Mart 2024 Cumartesi -  20:30

Bilet Al

 

Hisseli Harikalar Kumpanyası

Tür: Müzikal

Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), “Hisseli Harikalar Kumpanyası”nı 11 – 21 Mart tarihlerinde yeniden sanatseverlerle buluşturuyor.

SAMDOB, Türk tiyatrosunun büyük ustası Haldun Dormen’in yazdığı, Hababam Sınıfı filmi müziğiyle gönüllerde taht kuran Melih Kibar’ın bestelediği, Çiğdem Talu’nun şarkı sözlerini yazdığı müzikali, Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Anadolu da turne yapan bir çadır tiyatrosunun assolisti başka bir gazinoya transfer olur. Kumpanyanın assolist arayışı ve bir köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen olayları konu ediyor.

11 Mart 2024 Pazartesi – 20:30

Bilet Al

 

Hüsnü Arkan Samsun Konseri

Tür: Konser

Modern zamanların ozanı, birbirinden güzel şarkıların yaratıcısı, Türkiye’nin en özgün yorumcularından Hüsnü Arkan sevilen şarkılarıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sahnesinde!

“Terliklerimle gelsem sana. Sonunda aşkı bulmuş gibi…” şarkı sözüyle ve etkileyici sesiyle, gönüllerde yer edinen Hüsnü Arkan, 13 Mart 2024 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşuyor!

13 Mart 2024 Çarşamba – 21:00

Bilet Al

 

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri

Tür: Konser

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından düzenlenen, şefliğini Özge Altıntaş Özcan’ın yaptığı “İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri” dinleyicisiyle buluşuyor.

15 Mart 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

Sinemalar

 

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2

Tür: Macera

Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Derin Tehlike

Tür: Korku

Genç bir kadın, ailesiyle birlikte tekneyle tatile çıktığı sırada büyük bir beyaz köpekbalığı saldırısından kurtulur, ancak çok geçmeden kabusunun henüz bitmediğini fark eder. Genç kadın, çevresindekileri güvenilmez bulur ve yeniden suya adım atabilmek için kendi iblisleriyle yüzleşmek zorundadır.

Yönetmen: Scott Chambers, Becca Hirani
Oyuncular: Stephanie Lodge, Matthew Marcelis, Georgia Banks

Bilet Al

 

Şaşkın Damat

Tür: Komedi

İlginç bir kişiliğe sahip çocuk doktoru Ali, güzel nişanlısı Dalia ile evlenmek üzeredir. Düğün günü eski bir dolandırıcı olan gelinin babası Daoud'un hapisten çıkmasıyla beklenmedik olaylar yaşanır. Ali kendisini bir anda bir çetenin intikam savaşının ortasında bulur; bu durum, düğün gününü ve heyecanla beklediği balayını mahveder.

Yönetmen: Rami Imam

Bilet Al

 

Sevgili David

Tür: Korku

Sevgili David, Ağustos 2017'de tekrar tekrar gördüğü rüya aracılığıyla ölü bir çocuğun hayaletinin kendisine musallat olduğunu Twitter'da paylaşan Adam Ellis'in gerçek hikayesini anlatıyor.

Yönetmen: John McPhail
Oyuncular: Augustus Prew, Justin Long, Andrea Bang

Bilet Al

 

Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü

Tür: Biyografi

Film, hayatındaki dönüm noktalarıyla birlikte Ahmet Kaya'nın sanatıyla nasıl insanları etkilediğini ve toplumsal duyarlılığı nasıl şekillendirdiğini anlatıyor.

Yönetmen: Kudret Sabancı
Oyuncular: Celil Nalçakan, Ezgi Şenler, Serdal Genç

Bilet Al

 

Altın Gaga ve Macera Çetesi

Tür: Animasyon

Tavuklar arasında büyüyen küçük sevimli kartal Altıngaga, artık birdaha uçamayacağını düşünüyor ya da en azından ona böyle söylenmiş. Tanınmak için istekli olan Altıngaga, uçmayı öğrenir ve kız kardeşiyle birlikte bazı sırları çözmek için Kuşlar Şehri'ne gitmeye karar verirler . Altıngaga ve ekibi Kuşlar Şehri’ne geldiklerinde karşılarında yardıma ihtiyacı olan bir şehir bulurlar. Artık bu şehri kurtarmak Altıngaga ve arkadaşlarının görevi olur.

Yönetmen: Dong Long, Nigel W. Tierney

Bilet Al

Bilet Al

 

İki Nehir Arasında

Tür: Tarihi

I. Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesinde savaşmış ve esir düşmüş Türk ve İngiliz askerlerinin bugüne kadar hiç anlatılmamış olan anılarını konu alan belgesel filmde, Kut Savaşında esir düşmüş İngilizler ile Basra’da esir düşmüş Türklerin yaşadığı ve bugüne kadar hiçbir şekilde konuşulmamış olan hikayelerini ortak acı perspektifinden mercek altına alıyor. Türk ve İngiliz askerlerinin torunları, dedelerinin bilinmeyen hikâyelerini ve hayatlarını nasıl etkilediğini düşünüyorlar. Tarihsel çerçevenin dışında kalan iki farklı ulusun, savaş esirlerinin tanıklıklarıyla ilerleyen film, Kut Zaferini merkezine alırken, savaşın zulmünün bireyler üzerindeki ortak acısını, tarihin gerçekliğini, mübadeleyle kaderlerinin nasıl değiştiğini gözler önüne seriyor.

Yönetmen: Berfi Dicle Öğüt

Bilet Al

 

Erdal ile Ece

Tür: Komedi

Oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece uzun yıllardır birlikte olan evli bir çifttir. Film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan birbirinden komik ve eğlenceli olayları birbirini seven bu ikilinin gözünden ayrı ayrı anlatıyor.

Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Seda Türkmen

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Ritüel

Tür: Korku

Rahip olan erkek kardeşinin şüpheli ölümünün ardından Grace, gerçekte ne olduğunu öğrenmek için İskoçya'daki Mount Savior Manastırı'na gider. Kardeşinin başına gelenleri öğrenmek ve geçmişi ile yüzleşmek için manastıra geldiğinde, kendisini kutsal bir ayinin içinde bulur. Grace artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir.

Yönetmen: Christopher Smith
Oyuncular: Ian Pirie, Danny Huston, Jena Malone

Bilet Al

 

Oyuncaklar Firarda

Tür: Animasyon

Hayalperest kukla Don’un tek isteği bir kez olsun soytarı değil kahraman olmaktır. Arkadaşlarından ayrılarak Central Park’ta yeni macera arayışlarına girdiğinde karşısına rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog çıkar. Birbirine tamamen zıt olan bu iki karakter bir şekilde anlaşmayı başarıp ortadan gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları kurtarabilecekler midir?

Yönetmen: Jeremy Degruson

Bilet Al

 

Kral Şakir: Devler Uyandı

Tür: Animasyon

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi ise, hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu, Berk Tokay
Oyuncular: Mustafa Oral, Atilla Şendil, Didem Atlıhan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

C Takımı

Tür: Komedi

Film, 1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Bora Onur
Oyuncular: Sera Tokdemir, Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu

Bilet Al

 

Zaferin Rengi

Tür: Dram

Film, Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının arifesinde, hâlâ işgal altında olan İstanbul'da Harington Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı zafer elde eden Fenerbahçe'nin bu galibiyetini, istiklâl mücadelesinde yer alan dönemin önemli isimleri eşliğinde anlatıyor.

Yönetmen: Abdullah Oğuz
Oyuncular: Gülper Özdemir, Nejat İşler, Kubilay Aka

Bilet Al

 

Zavallılar

Tür: Bilim Kurgu

Poor Things, bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Oyuncular: Willem Dafoe, Emma Stone, Mark Ruffalo

Bilet Al

 

Lohusa

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Tür: Animasyon

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

 

Geride Kalanlar

Tür: Komedi

Amerika’nın prestijli yatılı okullarından birinde tarih öğretmeni olan Paul Hunham'ı ne çalışma arkadaşları de öğrencileri sever. Bu nedenle 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilinde, okulda nöbetçi öğretmen olarak kalacak kişi seçildiğinde buna kimse şaşırmaz. Paul görevi gereği okulda kalan öğrencilere nezaret etmesi gerekir, ama öğrencilerin hepsi bir yerlere kaçınca zeki ama disiplinden uzak öğrencisi Paul’le baş başa kalırlar. Onlara baş aşçı Mary de eşlik eder. Sinir bozucu bir öğretmen, yas tutan bir aşçı ve ailevi problemleri olan bir öğrenci 2 haftalık tatili birlikte geçirmek zorundadırlar.

Yönetmen: Alexander Payne
Oyuncular: Paul Giamatti, Dominic Sessa, Da'Vine Joy Randolph

Bilet Al

 

Hayali

Tür: Korku

Imaginary, doğup, büyüdüğü eve geri dönen ve orada beklenmedik durumlarla karşılaşan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Bir kadın, aradan geçen yılların ardından çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Burada çocukluğunda arkasında bıraktığı hayali arkadaşının çok gerçek olduğunu ve gittiğinden beri çok mutsuz olduğunu keşfeder.

Yönetmen: Jeff Wadlow
Oyuncular: Veronica Falcon, Betty Buckley, Matthew Sato

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Tetikçi

Tür: Aksiyon

İki önemli Hollywood yıldızı; John Cena ve Alison Brie, aksiyon-komedi türündeki filmin başrolünde! Özel kuvvetler askeri olan Mason (Cena), ordudan emekli olmuştur fakat sivil hayatın rutinini çok sıkıcı bulmaktadır. Tam bu dönemde bir Güney Amerika ülkesinin devlet başkanıyla röportaj yapmaya gidecek ünlü gazeteci Claire’in (Brie) güvenliğini sağlaması teklif edilir. Fakat ikili röportaj için oradayken ülkede bir ayaklanma çıkar. Bir eski asker, bir gazeteci ve acımasız bir ülke lideri, hayatta kalmak ve bu karmaşayı sonlandırmak için güçlerini birleştirip zoraki bir ekip olurlar! 300 milyon $ gişe yapan unutulmaz aksiyon Taken’ın yönetmeni Pierre Morel’in yönettiği sürükleyici ve eğlenceli filmin senaristi ise uzun yıllar Jimmy Kimmel Live’ın yazarlığını yapan Jacob Lentz… Film Non-Stop, The Matrix Reloaded, The Book of Eli, Peppermint, Sound of Freedom ve Come Away’in yapımcılarının imzasını taşıyor.

Yönetmen: Pierre Morel
Oyuncular: Alison Brie, Alice Eve, John Cena

Bilet Al

Bilet Al

 

Hatır

Tür: Dram

Brooklyn’de yaşayan sosyal hizmet görevlisi, sade bir hayat sürdüren ve iyileşmekte olan bir alkolik olan Sylvia, kız kardeşi Olivia’nın ısrarıyla lise mezunlar buluşmasına katılır. Ancak buluşmada Saul’un onu evine kadar takip etmesiyle her şey değişir. Bu beklenmedik karşılaşma ikisini de derinden etkiler ve geçmişin kapısını aralar.

Yönetmen: Michel Franco
Oyuncular: Brooke Timber, Jessica Chastain, Peter Sarsgaard

Bilet Al

 

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları

Tür: Animasyon

Ernest ve Célestine, kırılan kemanını tamir ettirmek için Ernest'in ülkesine döner. Müziğin ülke çapında yasak olduğunu öğrenirler. Ayı Ernest ülkelerine neşe getirmek için müzikal maceralarıyla keyifli anlar yaşatırlar.

Yönetmen: Jean-Christophe Roger, Julien Chheng

Bilet Al

 

Rahha

Tür: Korku

Film, bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin üzerindeki bu büyünün kalkmasını konu ediniyor.

Yönetmen: İlker Çavga
Oyuncular: Günce Ateş, Ayça Çataltaş, Ulukan Ağdaş

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Emanet

Tür: Aksiyon

Film, geçmişi sırlarla dolu oto tamircisi Orhan Usta’nın ve dağılmak üzere olan ailesinin, kendilerine ait olmayan bir “emaneti” korumak pahasına, her şeylerini kaybettikleri ama birbirlerini yeniden buldukları yirmi dört saatlik süreci anlatıyor.

Yönetmen: Ali İlhan
Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü

Bilet Al

 

Hayatımız Roman

Tür: Komedi

Aslı ve Öykü polisten kaçarken bir tesadüf sonucu yolları Roman mahallesine düşer. Belli bir süre burada barınmak zorunda kalırlar. Suçsuz olduklarını ispatlamaları gerek ama bunu ancak mahallenin önde gelen abisi Veli onlara yardım eder ve suçsuz olduklarını ispatlar. Daha sonra Öykü ve Nihat arasında aşk çoktan başlamıştır.

Yönetmen: Savaş Sancak
Oyuncular: Anıl Altan, Cem Belevi, Aslı Bekiroğlu

Bilet Al

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap