• Samsun
  • Son Güncelleme 23:02
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Etekler ve Pantolonlar

Tür: Tiyatro

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Sahnesinde Harika Bir Komedi Sizlerle…

35. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Yılın Tiyatro Ödülü, Moonlife Dergisi ve Altın Palmiye Ödüllerinde 2021 yılının ' En İyi Tiyatro Oyunu ' ödülüne layık görülen, Nurseli İdiz, Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin rol aldığı Etekler ve Pantolonlar seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
Nurcan yıllardır görüşmediği okul arkadaşı Aysel'e sürpriz yaparak evine ziyarete gelir. Nurcan kocasının kendisini aldattığını ve intikam alacağını bu konuda Aysel'den yardım istemek için geldiğini açıklar. Aysel Nurcan'ın durumuna üzülür ve ona yardım edeceğini söyler. Aysel ve Nurcan, Nurcan'ın eşine karşı strateji belirlerken, Aysel de bu durumlardan etkilenip kendi evliliğini sorgulamaya başlar. Nurcan ve Aysel evliliklerini sorgularken geçmişlerine bir yolculuk yaparlar ve aslında ikisi de hayatlarında olmak istedikleri gibi değil de aile ve çevre baskısıyla, başkalarının onları görmek istedikleri bireylere dönüştüklerini anlarlar. İki eski arkadaşın evliliklerini sorgulamak için başladıkları süreç, artık kendi istedikleri hayatlara doğru yol aldıkları bir sürece dönüşür.

17 Şubat 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Şakşakçılar  

Tür: Tiyatro

Fransız yazar Fred Radix’nin kaleme aldığı, Çağlar Çorumlu’nun yönettiği ve başrolünde olduğu ‘Şakşakçılar’, Gülce Ünlü’nün çevirisi, Emrah Eren’in proje danışmanlığıyla, TiyatrOPS tarafından sahneleniyor.
Yıl 1895… Paris tiyatrolarının, seyirci arasına karışarak doğru zamanda alkışlatmakla görevli şakşakçılar sayesinde başarı kazandığı yıllar…
Ünlü Şakşakçı Şefi Auguste Levasseur; “Balık Kartalı’nın Serüveni” adlı müzikal trajedinin açılış gecesine iki saat kala şakşakçı ekibi tarafından terk edilir. Yardımcısı Dugommier’nin sağdan soldan bulduğu acemi şakşakçılar ile beş perdelik, kırk sahne değişiminden oluşan büyük yapımın prömiyerine iki saat kala prova yapmak zorunda kalırlar. Dugommier’nin müzisyen kız kardeşi Fauvette’in de katılmasıyla şenlenen bu canhıraş provayla akşamki temsilin alkış düzenini kurtarma telaşı içindedirler.
Sahnedeki üç kişinin akşamki büyük yapımı şakşakçılara her halükarda izletme gayretiyle düştükleri komik haller, seyircinin de katılımıyla müzik ve mizah dolu bir serüvene dönüşüyor.
“Ne derler bilirsiniz; imkansız bizim lügatımızda yoktur."
İyi seyirler!

19 Şubat 2024 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Alevli Günler  

Tür: Tiyatro

Usta isimlerin rol aldığı Alevli Günler, sizlerle buluşmaya devam ediyor.
Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci, biri de Türk kültürü profesörü olmuş üç kafadar... İçlerinden biri kanser olunca, inançları gereği öldükten sonra yakılmak ister ve farklı olana yaşam hakkı vermeyen düzenle karşı karşıya gelirler. Başvurdukları her yerde başka komediler yaşar, her türden anlaşmazlık ve anlayışsızlıklarla karşılaşır, bize çağdaş bir “Yaşar-yaşamaz” hikayesi sunarlar.

20 Şubat 2024 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

Doğu Demirkol  

Tür: Stand-Up

Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol, bu sezon da seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

22 Şubat 2024 Perşembe – 20:30

Bilet Al

 

 

Bir Tahtımız Eksik Macbeth

Tür: Tiyatro

Dış İşleri Bakanlığında bugün çok çok uzun bir gece yaşanır. Başbakan kavga ettiği tüm ülkelerin yolladığı hediyeleri yaktırmak ister. Temizlikçilik yapan Kahramanlarımız Muhsin ve Rüya koskocaman hangarı bir tiyatro sahnesine çevirir ve komik ama ders veren gerçek oyun başlar.

23 Şubat 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Dedektif Muhsin 2  

Tür: Tiyatro

Yaş Sınırı: 13+
Süre: 75 Dakika

Dedektif Muhsin 2 oyunu eski bir polis olan Muhsin Bulur'un dedektifliğe başlayıp aldığı vakaları polis teşkilatı ile yardımlaşarak çözmeye çalışması üzerine yazılan bir kabare tiyatrosudur. Birinci oyundan bağımsız olarak hazırlanan Dedektif Muhsin 2 oyunu, eşinden sürekli olarak şiddet gören bir kadının, eşini takip etmesi için dedektif tutmasıyla başlar. Olayı ele alan Dedektif Muhsin'in her şeyi eline yüzüne bulaştırması ile olaylar iyice karışıyor.

16 Şubat 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Yaprak Dökümü  

Tür: Tiyatro

Yaş Sınırı: 15+

Oyun Süresi: 130 dk./ 2 perde

YAPRAK DÖKÜMÜ, 1940’lu yılların çalkantılı Türkiye'sinde; Ali Rıza Bey ve ailesinin çerçevesinde, "Batının yanlış değerlerine özenmenin" ve maddi değerlerin, yaşamsal gereksinimleri aşarak, insanları ve dolayısıyla aileleri nasıl bir uçuruma sürüklediğinin acıklı ve ibret verici öyküsüdür.

Reşat Nuri Güntekin'in, bu ölümsüz eseri; bu kez, romandan yeni bir uyarlama ile sunulmaktadır. Bu doğrultuda, sahnede uzak yıllardan geliyormuş gibi duyulan her cümle, bugünün insanlarını da aynı derecede düşündürecektir.

Emekli Mutasarrıf Ali Rıza Bey, ömrünü, insanların paradan daha kıymetli şeylere inanarak geçirmesi gerektiğine inanmış ve öyle yaşamaya itina etmiş bir insandır. Ancak, giderek zorlaşan maddi koşullar ve yetişme çağındaki kızlarının "modernleşme" çabaları, aileyi tam anlamıyla bir felakete sürükleyecektir.

Oyunda; Hakan ALTINER (Ali Rıza Bey), Suna KESKİN (Hayriye Hanım), Orçun KAPTAN (Oğul), Pınar ATAER (Büyük Kız), Damla KAPTAN ve İlkyaz KOCATEPE (Ortanca Kızlar), İrem UĞURAL (Küçük Kız), Selda ÖZBEK  (Ferhunde), Kahraman SİVRİ (Naili Bey), Tayfun YILMAZ (Abdülvahap), Sadi ÖZEN (Vehbi), Barış ÖZKOÇAK (Behlül) ve  Yüksel YALOVA (Reşat Nuri GÜNTEKİN) rolleri ile yer alıyorlar.

16 Şubat 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Elsa’nın Maceraları  

Tür: Çocuk Oyunu

Yaş Sınırı: 2+
Süre: 50 Dakika

Karlar ülkesinde prenses Elsa’nın tahta çıkma töreni sırasında, ormanda yaşayan tavşanın bulduğu gizemli defter, ülkedeki herkesin hayatını değiştirecekti. Bir anda kendilerini hiç beklenmedik bir yolculuğun içinde bulan Elsa, Olaf ve Kristoff sevgileri ve dostlukları sayesinde tavşandan gizemli defteri alıp her şeyi düzeltebilecekler miydi?

17 Şubat 2024 Cumartesi – 12:00

Bilet Al

 

 

Maşa ve Koca Ayı  

Tür: Çocuk Oyunu

Maşa ormanda koca ayı için heyecanla bir sürpriz hazırlamaktadır. Gizemli bir şekilde Maşa’nın hazırladığı sürpriz ortadan kaybolur. Bu duruma çok üzülen Maşa, Koca Ayı ile beraber ip uçlarının peşine düşerek sırlarla dolu bir maceraya atılırlar. Bakalım dedektif Maşa ve Koca Ayı Afacan’ı bulup bu gizemi çözebilecekler mi?

17 Şubat 2024 Cumartesi – 14:00

Bilet Al

 

 

Figaro’nun Düğünü  

Tür: Opera

Opera/4 Perde (2 Perde olarak sahnelenecek)

19 Şubat 2024 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Memurin Faslı  

Tür: Tiyatro

Yaş sınırı bulunmamaktadır.
Süre:
 2 Perde / 80 Dakika

Geleneksel orta oyunu tipleri ile günümüzün modern insanını birleştirdiğimiz, 6 hiciv sunuyoruz sizlere! Hayal ile gerçek arasındaki bağını yitirmiş bir memur, ömrünü eşeklikle heba etmiş bir hayalet, hakları için debelenen bir grup işçi, sahibinin sesi bir dalkavuk, tetikte bir kalabalık ve barınağa terkedilmiş Rus tazısı İvan'ın hikayesi. Al gözüm seyreyle! Geleneksel orta oyunu tipleri ile günümüzün modern insanını birleştirdiğimiz, 6 hiciv sunuyoruz sizlere! Hayal ile gerçek arasındaki bağını yitirmiş bir memur, ömrünü eşeklikle heba etmiş bir hayalet, hakları için debelenen bir grup işçi, sahibinin sesi bir dalkavuk, tetikte bir kalabalık ve barınağa terkedilmiş Rus tazısı İvan'ın hikayesi. Al gözüm seyreyle!

21 Şubat 2024 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

 

Senfonik Konser

Tür: Konser

Samsun Devlet Opera ve Balesi

17 Şubat 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Serkan Altuniğne

Tür: Stand-Up

Kendi kendine konuştuğu ama çizmeye üşendiği için direkt anlatmaya karar verdiği Stand-Up’ı ile Serkan Altuniğne 21 Şubat Çarşamba 20:30'da Samsun'da, COOL Sahne'de!

21 Şubat 2024 Çarşamba – 20:30

Bilet Al

 

 

Sinemalar…

 

Dune: Çöl Gezegeni

Tür: Aksiyon

Uzak bir gelecekte geçen "Dune", ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolüne sahip olan Paul Atreides’in hikayesini anlatıyor. Galaksinin farklı noktalarındaki gezegenler, rakip feodal aileler tarafından yönetilmektedir. Çok değerli bir kaynağın tek üreticisi olan çöl gezegeni Arrakis'in kontrolü asil aileler arasında son derece talep görmektedir. "Baharat" adı verilen bu kaynak, yüksek bilinç ve uzun bir yaşam süresi sunarken, beraberinde çok ciddi yan etkileri de getirmektedir. Ayrıca yıldızlararası yollarda gezinmeye yardımcı olan kaynak da bu "baharat"tır. Bu kaynağı elde etmek isteyen feodal rakiplerden Harkonen ailesi tarafından Paul ve ailesine tuzak kurulur. Bu tuzağın sonucunda Paul'un ailesi darmadağın olarak firari hale gelir. Paul, ailesinin Arrakis kontrolünü yeniden kazanması için bir isyan başlatırken, tüm evrenin seyrini değiştirebilme ihtimalini yakalayacaktır.

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson

Bilet Al

 

 

Zavallılar  

Tür: Bilim Kurgu

Poor Things, bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Oyuncular: Willem Dafoe, Emma Stone, Mark Ruffalo

Bilet Al

 

 

Harika Kanatlar

Tür: Animasyon

Dünya'nın kahramanları Harika Kanatlar, Jett'in en hızlı jetiyle sevimli Fei'yi partiye ulaştırmaya çalışırken, Şehir Şakacısı Billy Willy'nin kötü planıyla karşı karşıya kalırlar! Fei'nin annesi kaçırılınca, Jett ve Fei birlikte çalışarak gizemli ipuçlarını takip ederler. Harika Kanatlar ekibi yardıma gelir ve renkli bir macera başlar! Uzayda başlayan savaşta, Jett ve Fei birlikte çalışarak dünyayı kurtarır ve çocuklardan gelen sevgiyle dolu bir sona ulaşırlar.

Yönetmen: Cao Feng

Bilet Al

 

 

Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan   

Tür: Komedi

Komedi türündeki "Türkler Çıldırmış Olmalı" filminin devam halkası olan "Türkler Çıldırmış Olmalı 2 Mavi Vatan"ın yönetmen koltuğunda, ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Murat Aslan oturuyor. Senaryosunda Murat Aslan'ın imzasının olduğunu filmin oyuncu kadrosunda Ömer Başdoğan, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, İnan Ulaş Torun, Bülent Çolak, Sadi Celil Cengiz, Yeşim Salkım gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Murat Aslan
Oyuncular: Sadi Celil Cengiz, İnan Ulaş Torun, Ömer Başdoğan

Bilet Al

 

 

İyi Bir Aile Değiliz  

Tür: Komedi

Murat, babasının vefatı sebebiyle hayatının en tuhaf aile buluşmasına katlanmak zorundadır. Tüm sülale rahmetliyi köylerindeki aile mezarlığına defnetmek isterken Murat bu adetlerin eskide kaldığını, İstanbul’da bu işi organize edeceğini söyler. Murat, babasını kaybetmenin üzüntüsü içindeyken, bir de bu hengamede cenaze kaybolur. Artık Murat'ın gözünde tüm aile üyeleri şüpheli durumdadır! İlaçlarını içse aslında iyi çocuk olan kuzen Hızır, rahatsız edici şekilde yardım sever diğer kuzen Sinan, ailenin ayaklı gazetesi Çiçek, işbirlikçi kapıcı ve tüm diğer garip aile üyeleri, 24 saat süren bu hengamede Murat'ı giderek çileden çıkartırlar.

Yönetmen: Haki Biçici
Oyuncular: Kaan Yıldırım, Sarp Apak, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever

Bilet Al

 

 

MK Ultra: Gizli Dosyalar

Tür: Gerilim

Azimli ve işine tutkuyla bağlı olan bir psikiyatr Ford Strauss, akıl hastanesinde işe başlar. Bilmesi gereken şey ise işe başladığı bu akıl hastanesinde merkezi istihbarat teşkilatı CIA, insan denekler üzerinde çalışmaktadır. Deneklere verilen uyuşturucu maddeler sayesinde zihin kontrolü sağlamayı amaçlayan bu deneyler siyaset ve bilimin buluştuğu pis ve vicdansız işkencelerden farksızdır. Ahlaki ve bilimsel anlamda çelişkiler yaşamaya başlayan Ford, CIA’in yürüttüğü bu gizli deneylerin yapıldığı kurumu yönetmek zorunda kalır. Fakat Ford’un yürütülen bu operasyonun illegal olduğunu keşfetmesi fazla uzun sürmeyecektir.

Yönetmen: Joseph Sorrentino
Oyuncular: Jason Patric, Jaime Ray Newman, Anson Mount

Bilet Al

 

 

 

Mihrez 3: Cin Bebek  

Tür: Korku

Selma ve Muzaffer çifti yeni evlenmiştir. Gizemli bir doğum sonucu çocukları dünyaya gelir. Ancak bu doğum geçmişte yaşanan bazı olayların habercisi gibidir. Köyde ve aile içerisinde doğumdan sonra bazı esrarengiz olaylar gerçekleşir ve büyük lanet başlar.

Yönetmen: Engin Akyıldırım
Oyuncular: Levent Çakır, Banu Şahin, Erman Erkay

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Argylle: Gizli Casus 

Tür: Gerilim

Bryce Dallas Howard, mutluluktan anladığı evde bilgisayarı ve kedisi Alfie ile bir gece geçirmek olan; çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly Conway'i canlandırıyor. Ancak Elly'nin gizli ajan Argylle'ı ve onun küresel bir casus örgütünü çözme görevini konu alan kurgusal kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casus örgütünün gizli eylemlerini yansıtmaya başladığında, evdeki sessiz akşamlar geçmişte kalır. Kediye alerjisi olan casus Aiden'ın eşlik ettiği Elly, kitabındaki kurgusal dünya ile gerçek dünya arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladıkça katillerden bir adım önde olmak için dünyanın bir ucundan diğerine koşturur.

Yönetmen: Matthew Vaughn
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Henry Cavill

Bilet Al

 

 

Efsane  

Tür: Komedi

Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir… Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür’de dahildir. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını Dede’lerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.

Yönetmen: Selçuk Aydemir
Oyuncular: Cemile Canyurt, Cengiz Bozkurt, Ahmet Kural

Bilet Al

 

 

 

Öğretmenler Odası

Tür: Dram

Carla Nowak bir lisede matematik öğretmenliği yapan genç bir kadındır. Kendisini yeni atandığı okulundaki meslektaşlarından ayıran en önemli özelliği ise idealizmidir. Arka arkaya yaşanan hırsızlık olayları okulda huzuru kaçırırken Türk bir öğrenci hırsızlıkla suçlanır ve Carla bu olayı araştırmaya karar verir.

Yönetmen: İlker Çatak
Oyuncular: Eva Löbau, Leonie Benesch, Leonard Stettnisch

Bilet Al

 

 

 

Aşk Mevsimi  

Tür: Romantik

Şirin ve Ali Yaman’ın genç yaşlarda Bozcaada’da başlayan macerası yıllar ilerledikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. İkisinin de farklı anlarda hissettiği aşk mevsimleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez.

Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Cem Yiğit Üzümoğlu, Fırat Tanış, Dilan Çiçek Deniz

Bilet Al

 

 

Bars  

Tür: Dram

Soyu tükenmiş Anadolu parsını arayan iki zoolog, geçmişin izlerini takip ederek Anadolu’yu keşfe çıkar. Veysel, efsanevi varlıkla yüzleşmek için, Emre ise kırk yıldır görüntülenemeyen parsa duyduğu özlemle doludur. Ancak, çektikleri karanlık fotoğraf, onları karşılarına çıkan bürokratik engellerle yüzleşmeye zorlar. Milli park izinleri olmadan devam etmek zorunda kalan ikili, Hacıbektaş’ta Veysel’in sırrını paylaştığında hayatlarının dönüm noktasına ulaşır. Olmayan bir şeyi aramak, onları da mı yok edecektir?

Yönetmen: Orçun Köksal
Oyuncular: Münir Can Cindoruk, Ali Seçkiner Alıcı, Görkem Kasal

Bilet Al

 

 

 

Hannas 2  

Tür: Korku

Film, ailelerinin ilişkilerine onay vermemesi sonrası birlikte şehir dışına kaçan ve bir tanıdıklarının evinde kalan Ali ve Jale'nin, burada başlarından geçen paranormal olayları konu ediniyor.

Yönetmen: Gökhan Arı
Oyuncular: Sibel Ecenur Öztürk, Oğuz Ali Şenol, Tayfun Sav

Bilet Al

 

 

Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir 

Tür: Animasyon

Mic Mic, tavşan Oscar, panda ve leylek Karl ile birlikte, küçük bir ayı yavrusunu uzaklardaki bir ormanda ailesine teslim etmek için sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Yönetmen: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy

Bilet Al

 

 

Lohusa  

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Ördeklerin Göçü

Tür: Animasyon

Yeşilbaş ailesi biraz tekdüzedir. Baba Mack, ailesini güvende tutmak için New England göleti üzerinde sonsuza dek kanat çırpmaktan memnundur. Anne Page, bir şeyleri değiştirmek ve özellikle genç oğulları Dax ile yavru kızları Gwen’e tüm dünyayı göstermek ister. Göçmen bir ördek ailesinin uzak diyarların heyecanlı hikayeleriyle göletlerine inmesinden sonra Pam, Mack’i New York üzerinden tropikal Jamaika’ya gidecekleri bir aile yolculuğuna çıkmaya ikna eder. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru yol alırken sağlam planları kısa sürede ters gider. Deneyimleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Yönetmen: Benjamin Renner

Bilet Al

 

 

Kardeş Takımı  

Tür: Komedi

Sıradan bir okul sabahına uyandığını zanneden 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz; anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenirler. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir Kardeş Takımı’na dönüşeceklerdir.

Yönetmen: Mustafa Kotan
Oyuncular: Çağan Efe Ak, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı

Bilet Al

 

 

Kolpaçino 4 4’lük 

Tür: Komedi

Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder. Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir

Yönetmen: Kamil Çetin
Oyuncular: Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer

Bilet Al

Bilet Al

 

 

3391 Kilometre 

Tür: Aşk

Beyza Alkoç'un aynı isimli kitabından uyarlanan film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyor. İzmir, 18 yaşında; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

Yönetmen: Deniz Enyüksek
Oyuncular: Ahmet Haktan Zavlak, Derya Pınar Ak, Cavit Çetin Güner

Bilet Al

 

 

Atatürk 1881-1919 (2.Film) 

Tür: Dram

Mustafa Kemal, 1915 yılında Gelibolu cephesinde büyük bir sınav vermiştir. Ancak onun önünde başka savaşlar da vardır. Doğu Cephesi’nde Ruslara, Suriye cephesinde ise İngilizlere karşı büyük bir mücadele verecek olan Mustafa Kemal sonunda 1. Dünya Savaşı’nda Savaşı’nı kaybetmeyen tek Osmanlı Subayı olarak tarihe geçecektir. Ancak cephelerde verdiği bu büyük başarıların ardından İstanbul'a döndüğünde Mustafa Kemal'i kötü bir sürpriz bekler.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular: Sarp Akkaya, Songül Öden, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör 

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Wonka 

Tür: Macera

Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alan film, mucit ve çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanıyor.

Yönetmen: Paul King
Oyuncular: Olivia Colman, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet

Bilet Al

 

 

*Madame Web

Tür: Macera

Manhattan'da paramedik bir sağlık görevlisi olarak çalışan Cassandra, sezgi yetenekleri ile gelecekte olacakları görmeye başlar. Geçmişiyle ilgili ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırken, güçlü yeteneklere sahip olan üç genç kadınla bir ilişki kurar... Bu üç genç kadın hayatlarını tehdit eden bu ölümcül maceradan sağ çıkabilirlerse ileride farklı süper kahramanlara evrilecektir.

Yönetmen: S.J. Clarkson
Oyuncular: Isabela Merced, Dakota Johnson, Sydney Sweeney

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Kral Şakir: Devler Uyandı 

Tür: Animasyon

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi ise, hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu, Berk Tokay
Oyuncular: Mustafa Oral, Atilla Şendil, Didem Atlıhan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Zaferin Rengi  

Tür: Dram

Film, Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının arifesinde, hâlâ işgal altında olan İstanbul'da Harington Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı zafer elde eden Fenerbahçe'nin bu galibiyetini, istiklâl mücadelesinde yer alan dönemin önemli isimleri eşliğinde anlatıyor.

Yönetmen: Abdullah Oğuz
Oyuncular: Gülper Özdemir, Nejat İşler, Kubilay Aka

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Bob Marley: One Love

Tür: Biyografi

Film, sevgi ve birlik mesajıyla nesillere ilham veren bir ikon olan Bob Marley'nin hayatını ve müziğini konu alıyor.

Yönetmen: Reinaldo Marcus Green
Oyuncular: Lashana Lynch, James Norton, Kingsley Ben-Adir

Bilet Al

 

 

*C Takımı  

Tür: Komedi

Film, 1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Bora Onur
Oyuncular: Sera Tokdemir, Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Dört Kız Kardeş  

Tür: Dram

Filmde, Olfa’nın filme adını veren dört kızından en büyük iki kızı evi terk edince ailenin yaşadığı acıyı hafifletmesi için yönetmen Kaouther Ben Hania’nın önerisiyle, iki oyuncu kayıp kızların rolünü üstleniyor. Olfa’nın geride kalan iki küçük kızı da kendilerini canlandırıyor.

Yönetmen: Kaouther Ben Hania
Oyuncular: Eya Chikhaoui, Olfa Hamrouni

Bilet Al

 

 

*Hatıran Yeter  

Tür: Aşk

Kaçarak evlenen Adem ve Zehra’nın Baha adında bir oğulları olur. Baha, henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu ve yalnız bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla tanışmasıyla değişir. İki genç birbirine âşık olur. Ancak mutluluklarının önüne büyük engeller çıkacak, Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir...

Yönetmen: Ömer Faruk Yardımcı
Oyuncular: Belçim Bilgin, Aytaç Şaşmaz, Sümeyye Aydoğan

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap