• Samsun
  • Son Güncelleme 18:29
"Kira fiyatlarındaki şişkinliği ortadan kaldırmakta kararlıyız" Görseli
EKONOMİ

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orta ve uzun vadede konut varlığımızı artırarak, kiralardaki şişkinliği ortadan kaldırmakta kararlıyız. Gıdada benzer çalışmalar yapacağız." dedi.

 

"Kira fiyatlarındaki şişkinliği ortadan kaldırmakta kararlıyız"

 

TOKİ'nin 500 bin konut ve 1 milyon altyapılı arsa kampanyasının bunun bir parçası olduğunu belirten Erdoğan, "Kentsel dönüşüm projeleriyle, mesela İstanbul'da 5 yılda inşa edeceğimiz 1,5 milyon yeni konut bunun bir parçasıdır. Diğer şehirlerimizde de benzer projelerle orta ve uzun vadede konut varlığımızı artırarak, kira fiyatlarındaki şişkinliği de ortadan kaldırmakta kararlıyız. Gıdada benzer çalışmalar yapacağız." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönemsel fiyat dalgalanmaları üzerinden yürütülen art niyetli siyasi kampanyaları zerre kadar önemsemediklerini dile getirerek, "Biz, milletimizin sofrasındaki ekmeği hem büyütmenin hem sürekli kılmanın peşindeyiz. Bunun yolu istihdamı güçlendirmekten, çalışanlarımızın gelirini artırmaktan, orta direk dediğimiz esnaf ve sanatkarlarımızı desteklemekten geçiyor." şeklinde konuştu.

 

Erdoğan, Gazianteplilerden yurt dışında oy kullanacak yakınlarıyla da konuşmalarını isteyerek, "Çünkü yurt dışından gelecek oylar buranın kaderini farklı değiştirecektir." dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salı günü Malatya'da olacağını, oradan da Sivas'a geçeceğini söyledi.

 

Erdoğan'ın konuşmasının sonundaki "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız." sözlerini kalabalık da tekrarladı.

 

Programa, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı.

 

0 Yorum

Yorum Yap