SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 11:19
Akrep Görseli

Akrep

Burç

23 Ekim – 22 Kasım
Su Grubu

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Akrep Burcu

Nisan ayından tüm Akrep burçlarına sevgiler…

İş hayatınızda kendinizi daha görünür kılmak sizin elinizde olabilir. Doğru adımlar atarsanız parlayacağınız bir döneme girebilirsiniz.

Kendinizi işinize vereceğiniz bu süreçte yeni projeler de ortaya koyabilirsiniz. Bu kadar olumlu durumun ardından size karşı cephe alanlar olabilir. Onlarla olduğunuz alanlarda daha akılcı hamleler yapabilirsiniz.

Nisan ayında tüm burçlar için şunları söyleyebiliriz:

Nisan ayına sakin ve sabırlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Beklemeniz ve harekete geçmemeniz gereken bu günlerde iletişimlerinize dikkat edebilirsiniz. 8 Nisan’da Koç bir Güneş Tutulması ve Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni bir şeylere adım atmak için çok iyi bir zaman dilimi olabilir. Harekete geçmenizin tam vakti olabilir. Hayatınız bu günlerde hareketlenebilir. Koç burcunun güçlü özelliklerinin sizinle olduğunu hissedebilirsiniz.

24 Nisan’da burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinizde ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Farkında olmadığınız bazı konularda aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Ayın son günlerinde enerjinizde bir artış gözlemleyebilirsiniz. Olaylar karşısında acele etmemenizde ve sakin kalmanızda fayda var. Dikkatli adımlar atmaya gayret edebilirsiniz. Finansal konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.

Güzel bir ay geçirmeniz dileğiyle…

0 Yorum

Yorum Yap