• Samsun
  • Son Güncelleme 01:29

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

"Bayramınız Kemerli Olsun"
Trafikte emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve araçta emniyet kemerinin kullanımının önemini vurgulamak amacıyla "Bayramınız kemerli olsun" sloganıyla uygulama yapıldı.


Samsun'un Atakum ilçesi Endüstri Meslek Lisesi önünde gerçekleştirilen uygulamaya katılan Vali Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.Vali Dağlı, burada yaptığı açıklamada, trafikte emniyet kemerinin önemli olduğunu söyledi.
Araçta bulunan herkesin kemerini takması gerektiğine dikkati çeken Dağlı, "Çocukların ön koltukta oturmaması da önemli. Ayrıca araç kullanılırken cep telefonuyla konuşulmaması gerekiyor. İnşallah güzel, tatlı, adına yakışır şekilde bir bayramımız olur." dedi.
Bafra'da dron destekli denetim


Samsun’un Bafra ilçesinde “Bayramınız Kemerli Olsun” projesi dahilinde Ramazan Bayramı öncesi jandarma trafik ekipleri sürücülere yönelik dron destekli denetim yaptı.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in de katıldığı uygulamada, araçlar havadan da takip edildi. Kaymakam Ertürkmen ve İlçe Jandarma Komutanı Fatih Özer tarafından durdurulan sürücülere broşür verilerek emniyet kemeri ve hız konusunda uyarıldı.
 

0 Yorum

Yorum Yap