SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 15:15
Dünyanın gözü yarın Türkiye'de olacak Görseli
SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Müjde'si ne olacak? Cuma günü dünyada tüm gözler Türkiye’ye çevrilecek!

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Türkiye'nin ilk yerli güneş paneli fabrikası olan Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Cuma günü inşallah milletimize bir 'Müjde' vermekle karşı karşıya olacağımızı düşünüyorum" açıklaması ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bu 'Müjde' hakkında "Türkiye için bir eksen değişikliği' demesi tüm dünyada gözlerin Türkiye'ye çevrilmesine neden oldu. 'Müjde' açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu ve herkes "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü açıklayacağı 'Müjde' ne?" sorusuna cevap aramaya başladı.

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cuma günü bir 'Müjde' vereceğiz, Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum" demesi tüm Türkiye'yi gündemin bir numaralı maddesi haline geldi ve tüm dünyada gözlerin Türkiye'ye dönmesine neden oldu.

Ekonomistler, Bakan Albayrak'ın 'Müjde'yi özellikle 'Eksen değişikliği' olarak ifade etmesinin önemine dikkat çekti ve Bakan Albayrak'ın tarifinin Cuma günü açıklanacak 'Müjde' konusunda heyecanın bir kat daha arttığını ifade etti.

0 Yorum

Yorum Yap