• Samsun
  • Son Güncelleme 17:17
Sanayi Bölgesine 4,5 yılda 10 bin metre beton yol Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi yaptığı yol çalışmalarıyla sanayi bölgelerinin ulaşım altyapısını güçlendiriyor. Bu kapsamda Tekkeköy ilçesindeki sanayi bölgesinde son 4,5 yılda 10 bin metre beton yol yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Ekiplerimizle birlikte, sanayi bölgelerinin tüm alt ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Özellikle yaptığımız beton yol uygulamaları bölgeye katma değer kazandırıyor” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrin ekonomisi için önemli olan sanayi bölgelerinde de alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Tekkeköy ilçesindeki sanayi bölgesinde son 4,5 yılda büyük çaplı alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştirdi. Altyapı iyileştirmelerinin ardından bölgede Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından beton yol çalışmaları gerçekleştirildi.

Kutlukent Bulvarı, Suoğlu Caddesi, 19 Mayıs Sanayi girişi, Örnek Sanayi girişi, İlkadım Sanayi girişi ve diğer birçok noktada gerçekleştirilen beton yol uygulamaları ile bölgenin ulaşım altyapısı daha kaliteli ve konforlu hale getirildi. Şuan Mimar Sinan Caddesi ve 1706. Cadde, Yaşardoğu Caddesi ve İlkadım Sanayi girişi 2101. Cadde’de ekiplerin yol çalışmasının devam ettiği belirtildi.


‘ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR’


Sanayi bölgesinde yapılan beton yol çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “Tekkeköy ilçemizdeki sanayi bölgesindeki yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 4,5 yıllık sürede sanayi bölgesinde toplamda 10 bin metre beton yol yaptık. Kutlukent Bulvarı, Suoğlu Caddesi ve bütün sanayi girişlerimiz, 19 Mayıs Sanayi girişi, İlkadım Sanayi girişi, Örnek Sanayi girişinde de çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

Yaptığımız beton yollar araçların herhangi bir risk ve zorlanmadan sarsıntı yaşamadan kullanabileceği kalitede. C30-37 beton dayanımına sahiptir” diye konuştu.


‘ÖMÜRLÜK YOLLAR YAPTIK’

Sanayi bölgelerinin kent ekonomilerinin can damarları olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bölgenin merkezi olan Samsun’da ekonominin en önemli lokomotifi sanayi bölgelerimizdir. Bu noktada sanayi bölgelerimizde üretimin daha da artması için tüm ihtiyaçlara, tüm taleplere hızla cevap veriyoruz. Ekiplerimizle birlikte, sanayi bölgelerinin tüm alt ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz.

Özellikle yaptığımız beton yol uygulamaları bölgeye katma değer kazandırıyor. Bu bölgelerdeki ulaşım ağının güçlü olması da oldukça önemli. Biz de sanayi bölgelerimize hizmet etmesi son 4,5 yılda için ömürlük yollar yaptık, yapmaya devam ediyoruz” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap