• Samsun
  • Son Güncelleme 21:52
Samsun Şehir Gazetesi 1 yaşında! Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Şehir Gazetesi 5.5.2021 tarihinde başladığı yayın hayatında bir yılı geride bıraktı.

Samsun Kültür Turizm Ticaret A.Ş.'nin sahibi olduğu www.samsunsehirgazetesi.com 1 yaşını doldurdu. Geçen bir yıl içerisinde binlerce özel ve nitelikli haberlerin yanı sıra Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı vizyoner projelerine yer verdiğimiz haber sitemiz, kısa zamanda önemli mesafeler kat etti.

Kentimize kazandırılan yatırım ve projeleri duyurmanın yanı sıra Samsun ile ilgili gelişmeleri de siz okuyucularımızla paylaşmak üzere yola çıktığımız bu serüvende bizleri hiç yalnız bırakmayan takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Sitenin tüm altyapı ve yazılımı Samsun Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan haber sitemizin içerikleri de yine kendi ekiplerimiz tarafından oluşturulmaktadır.

Samsun Şehir Gazetesi, dün ve bugün olduğu gibi yarın da siz değerli takipçilerimize doğru bilgiyi ulaştırmak için gayret gösterecektir.

İlk günden bu yana her zaman teknolojik gelişmelere öncülük eden samsunsehirgazetesi.com, haberin ve doğru bilginin de merkezi olmaya devam edecek.

Bir kez daha gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Bizi takip etmeye devam edin...

Samsun Şehir Gazetesi uygulamasını Apple Store ve Google Play'den de telefonunuza indirerek güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

0 Yorum

Yorum Yap