• Samsun
  • Son Güncelleme 22:05
SAMSUN E-DERGİ’NİN 10’UNCU SAYISI YAYINDA Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Samsun E-Dergi’nin 10’uncu sayısı yayınlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun E-Dergi’nin 10’uncu sayısında değerli okurlarımızla bir arada olmak büyük bir mutluluk. Şehrimizin dergisi olan Samsun E-Dergi’ye bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından www.samsunedergi.com adresinden erişilebilen Samsun E-Dergi’nin 10’uncu sayısı yayınlandı. Dijital yayıncılık alanında bir ilke imza atarak hazırlanan dergide ülkemizin tanıdık simalarının röportajları ve gündeme dair özel konuların yanı sıra kültür, sanat, sağlık, spor ve yaşama dair birbirinden farklı içerikler yer alıyor. Ayrıca her bir sayıda şehrin doğal ve tarihi güzelliklerinin yer aldığı bir ilçe de tanıtılıyor. İngilizce dil seçeneği ile de incelenebilen derginin 10’uncu sayısında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Orhan Gencebay, Dr. M. Sinan Genim, Rukiye Garip, Alperen Berber gibi isimlerin röportajlarına ek olarak doğal güzelliği ile ön plana çıkan Terme ilçesi tanıtıldı.

“Samsun için bir değer”

Samsun E-Dergi’nin Samsun için bir değer olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Birbirinden farklı konular ve konukların yer aldığı dergimizde, hem şehrimize dair izler hem de ülkemize dair güncel konular yer almakta. Samsun-E Dergi'nin de kentimizin turizmine katkı sunmak, Samsun'u daha geniş kitlelere tanıtmak adına da önemli bir araç olduğunu düşünüyorum. Dergimizin 10’uncu sayısında siz değerli okurlarımızla bir arada olmak büyük bir mutluluk. Tüm okurlarımıza keyifli okumalar diliyorum” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap