• Samsun
  • Son Güncelleme 05:35
Samsun E-Dergi ulusal medyada yer aldı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Türkiye’nin video ve ses içerikli ilk interaktif dergisi olan Samsun E-Dergi’nin 5’nci sayısı ulusal basında yer aldı. Derginin TEKNOFEST özel sayısında bulunan Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın özel röportajı medya kuruluşları tarafından Samsun E-Dergi kaynak gösterilerek haber haline dönüştürüldü.
 

Sanat, tarih, kültür, turizm, edebiyat, sosyal yaşam ve sporda şehrin tüm özelliklerini sanal dergiyle tanıtmayı hedefleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Samsun E-Dergi’nin 5’nci sayısı 166 sayfa olarak yayınlandı. Samsun E-Dergi’nin yeni sayısı Samsun’ un ev sahipliğinde yapılacak TEKNOFEST Karadeniz’e özel olarak hazırlandı. TEKNOFEST özel sayısında yer alan içerikler ise yerel ve ulusal basında haber olarak yer alıyor.
 



Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın özel röportajı medya kuruluşları tarafından Samsun E-Dergi kaynak gösterilerek haber haline dönüştürüldü. Karakaş’ın Togg’un özelliklerini anlattığı özel röportajı Hürriyet, Milliyet, Cnntürk, Yenişafak, Akşam, Türkiye, Star, Yeni Akit gibi gazetelerin internet haber siteleri ile birçok gazetenin sayfalarında yer aldı.

Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, röportajında 2023’ün ilk çeyreğinde Togg’un Türkiye’de yollarda görüleceğini belirterek bu tarihten 18 ay sonra Togg’un Avrupa’da yollarda olacağını da söyledi.

Samsun E-Dergi’ye ücretsiz olarak www.samsunedergi.com adresi üzerinden erişilebiliyor.

0 Yorum

Yorum Yap