• Samsun
  • Son Güncelleme 02:32
Samsun E-Dergi, Turkcell ‘Dergilik’te ! Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan dijital, video ve ses içerikli dergisi “Samsun E- Dergi” artık Turkcell Dergilik’te. Kullanıcılar, 300’den fazla dergiyi bünyesinde barındıran Dergilik uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden indirip ücretsiz olarak Samsun E- Dergi'yi okuyabilecek.

Dijital yayıncılıkta ülkemizin ses ve video içerikli ilk dergisi olan Samsun E-Dergi, Türkiye'nin dijital dergi platformu Dergilik uygulamasına girdi. İçerisinde 300’den fazla derginin bulunduğu ve dergilerin farklı kategorilere göre seçilip yayınlandığı platformda; üçüncü sayısı ile birlikte yer alan Samsun E-Dergi ücretsiz olarak indirilerek takip edilebilecek.

Dergicilik tarihinde önemli bir teknolojik ilke imza atan Büyükşehir Belediyesi, 3. sayısını yayınladığı Samsun E-Dergi’nin bu sayısının kapağında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’a yer verdi. Dolu dolu içeriğiyle, birbirinden renkli ve özel konuklarıyla yayına giren Samsun E-Dergi, ilk iki sayısında 2 milyon 504 bin eriş sağladı. 2. sayısında ise 270 bin tıklanma alan dergi, sıfır atık olma özelliğiyle de örnek teşkil ediyor. Dergiye, cep telefonu, tablet ve bilgisayarlardan kolaylıkla erişim imkânı bulunuyor.

Kültürden sanata; sağlıklı yaşamdan bilime pek çok alanda içeriği barındıran Samsun E Dergi, Samsun tanıtımında büyük rol oynarken önemli pek çok ismi de bir araya getirmektedir. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın yanı sıra Türk sinemasının 4 yapraklı yoncasından biri olan Hülya Koçyiğit röportajı, Şair Dursun Ali Erzincanlı, “Kardeşlerim” dizisinin sevilen oyuncusu Samsunlu Yiğit Koçak, Seyahat Yazarı Saffet Emre Tonguç ve masterchef Barbaros Yoloğlu gibi isimlerin de özel röportajları ile yer aldığı e-dergi, bundan böyle Dergilik platformundan da ücretsiz olarak takip edilebilecek.

Tüm GSM operatör kullanıcılarının kullanabildiği, çevrimdışı okuma ve otomatik özellikleri bulunan Dergilik uygulaması, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak yükleniyor.

0 Yorum

Yorum Yap