SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 15:08
Büyükşehirden üniversite öğrencilerine kolaylık Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden SAMULAŞ, Samsun'a gelen üniversite öğrencilerinin toplu ulaşım kartlarını kısa süre içinde almaları için Samsun Üniversitesi Canik ve Ballıca kampüsünün ardından OMÜ Yaşam Merkezi içine de SAMKART Başvuru Merkezi kurdu.

Samsun'daki üniversitelere kayıt yaptıran öğrencilerin ulaşımda güçlük çekmemesi ve vize işlemlerinde yoğunluğu azaltmak amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi Samkart Başvuru Merkezlerini öğrencilerin ayağına götürdü. Eylül ayında Samsun Üniversitesi Canik ve Ballıca Kampüsü'ne Samkart Başvuru Merkezi kuran SAMULAŞ, Ekim ayı süresince de Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri içim Yaşam Merkezi'nde Samkart Başvuru Merkezi oluşturdu.

Merkezi bir ay süresince hizmet verecek. Kayıtlarını yaptıran öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. tarafından açılan merkeze başvurarak şehir merkezindeki noktaya gitmeden samkartlarını anında alabilecekler.

OMÜ Yaşam Merkezi'nde 5 Ekim'de kurulan merkezden öğrencilere şimdiye kadar 7 bin kart verildiğini belirten SAMULAŞ Genel Müdürü Fatih Arlı, üniversiteye yeni kayıt yaptıran ve vizesi biten öğrencilerin üniversite içindeki başvuru merkezinde kolaylıkla işlemlerini tamamlayabileceklerini söyledi.

0 Yorum

Yorum Yap