SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:31
Bize yol değil altın bilezik yapıldı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy ilçesine bağlı Seymenler, Kibarlar ve Yenidoğan Mahallelerinde yaptığı yol çalışmaları ile ulaşımda yaşanan çileyi bitirdi, mahallelerde yüzleri güldürdü. Seymenler Mahallesi sakinlerinden Osman Yıldırım, "Belediyemizce bize yol yapılmadı. Altın bilezik yapıldı sözleri ile Başkan Mustafa Demir'e teşekkür etti. Yeni yolları vatandaşlarımız güle güle kullansın diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise," Samsun'umuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gece gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in ilçe merkezlerinden kırsala kadar kentin dört bir yanında başlattığı yol hamlesi sürüyor. O yerlerden biri de Tekkkeköy ilçesi. Seymenler ve Kibarlar Mahallesi'ne beton yol, Yenidoğan Mahallesi'ne de sathi kaplama çalışması yapan ekipler yol sorununa neşter vurarak ulaşımda yaşanan çileyi bitirdi, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Yeşilalan Mahallesi'nde ise ekiplerin genişletme ve kazı çalışması devam ediyor.

HER ZAMAN ÖNCE İNSAN

Vatandaşların sıkıntılarına kayıtsız kalmalarının söz konusu olamayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir , "Daima vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Her zaman önce insan diyoruz. Hemşerilerimin her derdi bizim derdimizdir. Sorunları çözmek talep ve ihtiyaçlara cevap verebilmek, Samsun'umuzu hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gece gündüz demeden canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz yeni yollarını güle güle kullansınlar" ifadelerini kullandı.

 SORUNLARI TEK TEK ORTADAN KALDIRIYORUZ

Tekkeköy'ün batı bölgesindeki 3 mahallede yol sorunlarını çözerek vatandaşları konforlu bir ulaşıma kavuşturduklarını dile getiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy İlçe Şefi Mustafa Gür, "Zemin iyileştirme genişletme çalışmaları ile işe başladığımız Seymenler Mahallemizde bin 400 metre, Kibarlar Mahallesi'nde de 900 metre uzunluğunda beton yol çalışmamızı tamamladık. Yenidoğan Mahallemizde ise, yerinde ürettiğimiz malzemelerle 3 bin 500 metre uzunluğundaki yol da sathi kaplamayı bitirdik. Üç mahallede ulaşım açısından sıkıntılıydı. Ekiplerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarla sorunu ortadan kaldırdık. Yeşilalan Mahallemizde ise genişletme ve kazı çalışmalarımız devam ediyor diyerek şöyle devam etti:

"Başkanımızın talimatlarıyla 2023 yılı içerisinde kırsal mahalledeki yollarda ulaşımı tamamlamaya çalışıyoruz. Tekkeköy'deki bütün kırsal yolları tamamlayıp imar yollarda da aciliyeti olan yerlere müdahale ederek çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz."

BÜYÜKŞEHİR EL ATTI SIKINTILAR BİTTİ

Özlemle bekledikleri yol hasretinin Büyükşehir Belediyesi sayesinde çözüme kavuştuğunu belirten Seymenler Mahallesi Muhtarı Ahmet Topal, "Eskiden bu yolda gitmek imkansızdı.Yağmur yağdığı zaman su baskınları yaşanıyordu. Ulaşım imkansız oluyordu. Ama başkanımız soruna el attı. Söz vermişti sözünü tuttu. Yolumuzun genişletmesi yapıldı. Zemini sağlamlaştırıldı. Betonu da döküldü. Büyükşehir el attı yaşadığımız tüm sıkıntılar bitti. Bizim de vatandaşımızın da yüzü güldü. Mustafa Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

 Mahalle sakinlerinden Osman Yıldırım da, "Başkanımız bize yol değil altın bilezik yaptı. Yüzümüz gülüyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diyerek Başkan Demir'e bu sözlerle teşekkür etti.

0 Yorum

Yorum Yap