SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:53
Asfalt yollarla ulaşım konforu artırılıyor Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve kırsal bölgelerde yaptığı BSK asfalt yol çalışmalarıyla kentin ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Eski Makro AVM’nin bulunduğu bölgede yer alan 1379’uncu sokakta yapılan sıcak asfalt kaplama çalışmasıyla yenilenen yolda ulaşım daha konforlu hale getiriliyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsunumuzda ulaşım altyapısı artık daha güçlü. BSK sıcak asfalt çalışmalarımızla yollarımızdaki kaliteyi ve konforu daha da artırdık” dedi.


Samsun Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerdeki mahallerin yol problemlerini tek tek ortadan kaldırırken kent merkezinde bir yandan yeni imar yolları açıp bir yandan mevcut yolları yenilemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Eski Makro AVM mevkiinde yer alan 1379’uncu sokakta BSK asfalt kaplama yol çalışması yapıldı. Yenilenen yolda ulaşım daha konforlu hale getiriliyor.



Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı İlkadım Şube Şefi Yasin Emre Ceylan, “600 metre uzunluğunda toplam 10 metre genişliğindeki yolumuzda BSK sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede sıcak asfalt çalışmamızı tamamlayarak burayı güvenli bir şekilde trafiğe açıp ulaşımı sağlayacağız” diye konuştu.



‘GAYRET, HAKKANİYET VE SAMİMİYETLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ’


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Kent merkezi ve kırsala eşit hizmet’ ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini “Kentimizde yol yapım konusunda büyük bir atılım gerçekleştirdik.

Kırsal bölgelerdeki mahallelerimizin yol problemlerini tek tek ortadan kaldırdık. ‘Yapılamaz’ denilen çalışmalar yaptık. Kent merkezinde de yeni yollar açtık, yeni kaplama çalışmalarıyla yollarımızı daha konforlu hale getirdik. Samsunumuzda ulaşım altyapısı artık daha güçlü. BSK sıcak asfalt çalışmalarımızla yollarımızdaki kaliteyi ve konforu daha da artırdık. Tüm ekiplerimiz kentimizin dört bir yanında yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Samsun için gayret, hakkaniyet ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap