SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 14:40
TOGG artık yollarda! Görseli
GÜNDEM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İlk Togg T10X Teslimatı Programı’nda, "İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi avlusunda düzenlenen "İlk Togg T10X Teslim Töreni"ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu olan "Gemlik" renkli Togg makam aracı ve Emine Erdoğan'a ait 34 EE 2071 plakalı "Anadolu" renkli Togg'un önünde poz verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Togg'un ortağı "babayiğitler", Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini iletti. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a içinde araçlara ait anahtar ve ruhsat ile kolonya ve kestane şekerinin yer aldığı kitler teslim edildi.

"Türk milletinin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahitlik ettik"

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, bugün Türk milletinin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahitlik ettiklerini belirtti. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz." diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Tüm babayiğitleri, şirket yöneticilerini, projede emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Adeta eline kına yakılıp ana ocağından uğurlanan askerler gibi, kuşağı bağlanıp baba evinden çıkarılan gelinler gibi milletimizin gözbebeği olan Togg'u da yine milletin evinden yollara uğurluyoruz. Yolun da bahtın da açık olsun diyorum Togg. Rabb'im tekerine taş değdirmesin."

 

0 Yorum

Yorum Yap