SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 15:37
Samsun’da Cumhurbaşkanı heyecanı Görseli
GÜNDEM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun heyecanla Cumhurbaşkanını bekliyor.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 14:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Samsunlularla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun programına devam ediyor. Yurt dışından dönen Erdoğan, seçim çalışmalarında bu hafta Karadeniz Bölgesi'ne ağırlık verecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karadeniz’deki ilk durağı ise Samsun olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün saat 14:00'de Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenecek.

120 BİN KATILIM BEKLENİYOR

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Erdoğan'ın yapacağı mitinge rekor katılım beklediklerini açıklarken, bu ziyaretin seçim sonucunun işaret fişeği olacağını söyledi. Erdoğan'ın Samsun mitingine 120 binin üzerinde katılım bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun mitinginde belediye başkan adaylarını tanıtacak ve bazı projelerin açılışını yapacak.

BU HAFTA 5 ŞEHİRDE MİTİNG PLANLANIYOR

Erdoğan'ın yoğun miting mesaisinin cuma günkü adresleriyse Ordu ve Giresun.Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi Rize ve pazar günü de Trabzon'a gidecek. 

0 Yorum

Yorum Yap