• Samsun
  • Son Güncelleme 11:48
SSK, Bağ-Kur Fark Etmiyor! Tüm Emeklilerin Hesabına Yatacak Görseli
EKONOMİ

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

2022 Emekli Promosyon Ödemeleri 7 Bin Lirayı Geçti..

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyonları neredeyse her hafta arttırıyor. Bankalar 7 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak istiyor. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de faydalanıyor.

Bankalar Promosyona Ek Fırsat Da Sunuyor

Bazı bankalar emekliler için promosyon ödemesi hariç kendi uygulamaları üzerinde bir takım fırsatlar sunuyor. Bankaya ait ek kart ve fırsatlar için ek ücret talep edilmiyor. İhtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranından faydalandırılıyor. Ayrıca masrafsız para transferi ve tüm ATM’lerden ücretsiz para çekip yatırma imkanı veriliyor.

Süre Dolmadan Çıkmak Mümkün

Bankasını değiştirmek isteyen emekliler, seçeceği bankanın ATM’sinden, internet bankacılığından veya en yakın şubesinden işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Promosyon ödemeleri 3 yıllık yapılıyor. Üç seneyi doldurmamış emekliler mevcut bankasından çıkış yapmak için ücret farkını verip hesabını kapatabiliyor.

 

0 Yorum

Yorum Yap