SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:52
Elektrik ve doğal gazda indirim müjdesi! Görseli
EKONOMİ

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik ve doğal gazda indirim müjdesini duyurdu. Erdoğan, 3 dönem kuralını işaret ederek, kabineye ilişkin de dikkat çeken mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Şimdiden iki ayrı müjdeyi paylaşalım. İki bayramı bir arada yaşayacağız. Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. İkincisi sanayicilerimizin kullandığı doğal gaz tarifesinde yüzde 20 indirim yapıyoruz.

RESMEN NÜKLEER TESİS STATÜSÜ KAZANACAĞIZ

Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla ile ülkemizi büyütme hedefimize katkı veren sanayicilerimizi desteklemek için ne gerekiyorsa yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Akkuyu'daki Nükleer Güç Santralimize 27 Nisan tarihinde yakıt yükleyerek resmen nükleer tesis statüsü kazandıracağız.

BİN YENİ MADENCİ ALACAĞIZ

Madencilerimize güzel bir haberimiz var. Kamuya ve özel sektöre de görev yapan 11 bin madencimiz deprem bölgesinde çalışarak milletimizin gönlünü aldı. Bin yeni madenci alacağız. Diğer alanlarda da diğer atacağımız adımlar bunlar: Ankara-Sivas hızlı tren hattında seferlerin başlama heyecanını hemşerilerimizle beraber yaşayacağız.

GÜVENLİK KORUCULARINA MÜJDE

Güvenlik korucularımıza da müjdemiz olacak. Emekli maaşlarının alt sınırını 7 bin 500 liraya yükselten düzenlemeden 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesi sağlıyoruz. Bu ülkede her kesimin refahını artırma yanında hak ve özgürlüklerine kavuşturan, herkesi bağrına basan biz olduk.

0 Yorum

Yorum Yap