• Samsun
  • Son Güncelleme 10:15
Eğitime kar molası Görseli
EĞİTİM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Vezirköprü, Ladik ve Havza ilçelerinde tüm eğitim kurumlarında, Alaçam, Ayvacık, Canik, Kavak, Ondokuzmayıs, Yakakent ilçelerinde ise bazı okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Samsun’un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle kentin güney bölümündeki ilçelerde hava sıcaklıkları düştü. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Vezirköprü, Ladik ve Havza ilçelerinde eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu. Bunun dışında bazı ilçelerde de belirli okullarda eğitime bir gün ara verilmesine karar verildi.  

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitime ara verilen okullarla ilgili yapılan açılması ise şöyle; 

"Alaçam ilçesinde Kızlan İlk-Ortaokulu eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Ayvacık ilçesinde Döngel ilk-ortaokulu, Çarşıköy ilk-ortaokulu, Terice İlk-ortaokul, Kazancılı ilkokulu ve birleştirilmiş sınıflı okulları eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Canik ilçesinde Gökçepınar, Başalan, Gödekli, Düzardıç, Hacınaipli, Tuzaklı, Gölalan, Başkonak ve Demirci ilk-ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulları eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Şehir merkezindeki okullarımıza taşıma gelen öğrenciler izinli sayılacaktır.

Hava ilçesinde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Kavak ilçesinde taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Ladik ilçesinde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Ondokuzmayıs ilçesinde Kuşkayası ve Kösedik mahalleleri ile bu mahallelerden gelen taşımalı öğrenciler eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Vezirköprü ilçesinde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Yakakent ilçesinde Karaaba İlk ve Ortaokulu'nda eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir."

 

0 Yorum

Yorum Yap