SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:38
Büyükşehir’den ”Kitap Okuma Günleri” Görseli
EĞİTİM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi  ”Kitap Okuma Günleri” ile hem kadınların sosyal hayatına renk katıyor hem de okuma alışkanlığı kazanmalarına destek oluyor.

Kurslar, seminerler ve gezi programlarıyla kadınların hayatına dokunan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kitap okuma etkinliği de büyük ilgi görüyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Amisos Aile Yaşam Merkezi’nde her Çarşamba günü düzenlenen etkinlikte katılımcılar, Amisos tepesinin eşsiz manzarası ve çay ikramı eşliğinde kitap okuma keyfi yaşıyor.

“MUTLU KADIN, MUTLU AİLE ”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan; “Gönül Belediyeciliği ile ailelerimizin ve kadınlarımızın yanında oluyor; güçlü belediyecilik diyerek kadınlarımıza yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. Meslek kursları, el sanatları kursları ve girişimcilik desteklerimizin yanı sıra etkinliklerle de onların sosyal hayatta daha fazla yer almasını sağlıyoruz. Kitap okuma etkinliği de bunlardan biri. Tüm bu çalışmalarımızın karşılığında aldığımız geri dönüşler de bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Kadın mutlu olursa aile mutlu olur, aile mutlu olursa tüm şehir mutlu olur” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap