• Samsun
  • Son Güncelleme 12:04
"Benim Okulum Projesi" İle Okullar Güzelleşiyor Görseli
EĞİTİM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan , benim okulum projesi isminden söz ettirmeye devam ediyor .Projeyle Okulların fiziksel durumunu iyileştirmek ve eğitimde kaliteyi içsel dinamiklerle sağlamak, öğrencilerin akademik başarılarını arttırmak, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak, mesleki eğitimi güçlendirmek ve öğrencilerin gönüllülük faaliyetlerinde yer almasını sağlamak amaçlanıyor.

Proje kapsamında bu hafta 6 ilçe de başarılı çalışmalar gerçekleştirildi. Havza Vakıfbank Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, okul kütüphanelerini hem fiziksel olarak hem de nitelik bakımından yenileyerek kütüphanelerine modern bir görünüm kazandırdılar.

Vezirköprü Tepeören İlkokulu-Ortaokulu öğretmenleri ve personeli ise  Benim Okulum Projemiz kapsamında büyük emek harcayarak okul binasını, ek binaları ve bahçesinde yenileme çalışmaları yaptı

Bafra Kelikler İlkokulu-Ortaokulu öğretmenleri de yaptıkları okul yenileme çalışmalarında bazı alanlara yepyeni bir görünüm kazandırdılar.

Alaçam Karahüseyinli Ortaokulu, okul içi duvar yazılarını, okul bahçesi oyun alanlarını ve görsel sanatlar sınıfını eğitim ve öğretimin amacına uygun olarak yeniden tasarladı.

Tekkeköy Büyüklü İlkokulu, okulun giriş bölümünü,  anasınıfın pencere altları ve okul duvarlarını eğlenceli hale getirdi.

Canik Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. ve 2. Kademe bölümü, duvar süslemeleriyle okullarını güzelleştirdiler.

 

0 Yorum

Yorum Yap