• Samsun
  • Son Güncelleme 08:08
83 kişilik ekip, 20 araç, 5 bot, 3 arama köpeği ile onu arıyor Görseli
ASAYİŞ

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçen 7 Temmuz’da kaybolan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğunun bulunması için başlatılan çalışmaların 20 araç, 5 bot, 3 arama köpeği, AFAD Arama Tırı ve 83 personelin katılımıyla devam ettiği belirtildi.  

Samsun'da 7 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinden bu yana haber alınamayan Emine Nur Ayhan'ın ailesinin ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı. Emine Nur Ayhan için İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, Yeşilırmak Nehri'nde arama yapıyor.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülki Dağlı arama-kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgeye giderek ekiplerden bilgi aldı.

Vali Dağlı, kayıp ihbarının geldiği andan itibaren başlayan arama-kurtarma çalışmalarının AFAD, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personelimiz tarafından aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Yeşilırmak Havzası boyunca hava destekli yürütülen çalışmaların bugün de 20 araç, 5 bot, 3 arama köpeği, AFAD Arama Tırı ve 83 personelin katılımıyla devam ettiğini belirten Vali Dağlı, küçük çocuğun ailesiyle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

0 Yorum

Yorum Yap