DİĞER

Türkiye'nin rakibi Hollanda

SPOR07.09.2021 11:42

Salim YILDIZ

Türkiye, Dünya Kupası’na giden yolda bugün final gibi bir maça çıkacak. Ay-yıldızlılar, ilk maçta şans tanımadığı Hollanda’ya konuk olacak. Milliler kazanırsa çok büyük bir avantaj sağlayacak.



FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda yer alan A Milli Takım, bugün final gibi bir 90 dakikaya çıkacak. Gruptaki 6. maçını oynayacak olan lider Türkiye, takipçisi Hollanda'ya konuk olacak. TRT 1'den yayınlanacak olan bu zorlu karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ilk karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup eden millilerimiz, rövanşı da kazanması halinde finallere giden yolda çok büyük avantaj sağlayacak. 

Tek eksik var

Teknik direktör Şenol Güneş'in açıkladığı ilk aday kadrodaki tüm isimler kampa katılırken, Türkiye sakatlığı devam eden sol bek Umut Meraş'tan yoksun olacak. Ay-yıldızlıların Cebelitarık'ı 3-0 yendiği maçın 11'inde birçok yıldız ismini kulübeye çeken Güneş, Hollanda karşısında tüm kozlarını en başından kullanacak. Bu arada Karadağ karşılaşmasında eldivenleri giyen, Cebelitarık'a karşı yedek oturan Altay Bayındır'ın bugün 11'de başlaması bekleniyor.


MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE - Altay, Zeki, Çağlar, Merih, Mert, Okay, Cengiz, Ozan, Yusuf, Hakan, Burak
HOLLANDA - Bijlow, Dumfries, Vrij, Malacia, Blind, Jong, Wijnaldum, Klaassen, Berghuis, Bergwijn, Depay

Diğer