DİĞER

"TEKNOFEST" yüz akımız olacak...

SPOR22.07.2022 09:55

Salim YILDIZ


Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, "TEKNOFEST, artık Türkiye sınırlarını aştı. İnşallah Samsun'un yüz akı olacak şekilde TEKNOFEST'i hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. 

Samsun'un yeni Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, TEKNOFEST öncesi açıklamalarda bulundu. Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini ifade eden Dereci, Samsun yapacağı organizasyonlar ile fark yaratmaya devam edeceğini söyledi. 

TEKNOFEST'e en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyleyen İl Müdürü Feyzullah Dereci, "TEKNOFEST, hepimizin malumu olduğu üzere artık Türkiye sınırlarını aştı. Azerbaycan ile başlayan süreç, diğer Türk cumhuriyetlerinde devam edecek. Böylesine büyük bir organizasyonun Samsun için büyük bir fırsat olduğuna inanıyorum.

Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kendi kurumum adına organizasyona tamamen hazırız diyebilirim. Yurt ve barınma kısmını eksiksiz atlatacağız. Samsun Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) ekibi çok tecrübeli. Yemek ihtiyaçları için de gerekli tüm tedbirler alınacak. Sıkıntı oluşturacak bir durum görünmüyor ancak yine de rehavete kapılmayacağız. İnşallah Samsun'un yüz akı olacak şekilde TEKNOFEST'i 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceğiz" dedi. 


 

Diğer