DİĞER

Süperde Büyükşehir fırtınası...

SPOR28.03.2022 12:57

Salim YILDIZ


Deplasmanda 1930 Bafraspor ile karşılaşan Samsun Büyükşehir Belediyespor rakibini Caner ve Ahmet'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti. 

Samsun Süper Amatör Lig 2. Devre play-off müsabakalarında Büyükşehir Belediyespor fırtınası esiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Mavi-Beyazlı ekip deplasmanda 1930 Bafraspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Büyükşehir Belediyespor, Caner ve Ahmet'in attığı sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılan taraf oldu. 

Maça kontrollü başlayan Samsun Büyükşehir Belediyespor, ilk devrede bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk yarısı 0-0 berabere biten karşılaşmanın ikinci 45 dakikası Büyükşehir'in şovuna sahne oldu. 55'de Caner Balcı takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Rakibi karşısında ataklarını kesmeyen Mavi-Beyazlı ekip 70. dakikada Ahmet'in golüyle skora noktayı koydu ve sahadan 2-0 galip ayrılan takım oldu. 

Samsun Büyükşehir Belediyespor, 3. hafta müsabakasında ise 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Hacınabispor ile karşı karşıya gelecek.  
  
 

Diğer