DİĞER

Samsunspor'da Teknik Direktör Altıparmak: 'Hedefimiz şampiyonluk'

SPOR28.09.2021 10:26

Salim YILDIZ


Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Denizlispor galibiyetini bir kenaraya bırakıp Ümraniyespor maçına hazırlanacağız. Milli araya 2'de 2 yaparak girmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor'da Denizlispor karşısında alınan 3-2'lik galibiyet sonrası yüzler gülmeye başladı. Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise maç sonrası açıklamalarda bulundu. Denizli galibiyetini taraftara armağan eden Altıparmak, ligin yavaş yavaş şekillenmeye başladığını söyledi.

Hedefimiz şampiyonluk

Milli araya iyi girmek istediklerini belirten Altıparmak, “Bizim ligimizde içeride veya dışarıda fark etmiyor. Her takım herkesi her yerde yenebilir. Artık lig yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Bu nedenle bütün takımlar hem kendi oyunlarını hem de puan anlamında hedefleri doğrultusunda nereye gideceğini yavaş yavaş göreceğiz. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve üst lige çıkmak. Bunun için amacımız galip gelmek. Üzdüğümüz taraftarlarımız vardı 2 haftadır. Onlara da en azından bu galibiyeti armağan ediyoruz. Bütün her şeyimizle Ümraniyespor maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Diğer