DİĞER

Samsunspor'da şampiyonluk hesapları

SPOR08.05.2021 13:35

Salim YILDIZ

Ligde son haftaya girilirken A.Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor’un 67 puanı bulunuyor. 34. haftada Menemenspor - Adana Demirspor, Tuzlaspor–Giresunspor ve Adanaspor–Samsunspor maçları oynanacak.


TFF 1. Lig'de normal sezon yarın akşam oynanacak müsabakalarla sona eriyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Yılport Samsunspor, ligin finalini Adana'da yapacak. Şampiyonluk umutlarını son 90 dakikaya bırakan kırmızı beyazlılar, hedefine ulaşmak için mutlak kazanmak zorunda. Samsunspor'a galibiyet yeterli olmayabilir; zira yarıştaki iki rakibi GZT Giresunspor ve Adana Demirspor'un oynayacağı maçlarda puan kaybetmesini beklemek zorunda.  
__929__
Yeterli Olmayabilir
Ligde son  haftaya girilirken Adana Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor’un 67 puanı bulunuyor. 34. haftada Menemenspor-Adana Demirspor, Tuzlaspor–Giresunspor ve Adanaspor – Samsunspor maçları oynanacak. 3 takımda son maçlarını kazanırsa 70’er puana ulaşan 3 takımdan Samsunspor hariç diğer 2’si direkt olarak Süper Lig’e çıkacak. Adana Demirspor veya Giresunspor puan kaybı yaşar Samsunspor kazanırsa Süper Lig’e çıkacak takım Samsunspor olacak, diğer yükselen takım ise maçların skoruna ve alınan puanlara göre değişecek. 
__930__

Diğer