DİĞER

Samsunspor'da sakatlıklar can sıkıyor

SPOR28.10.2022 10:12

Salim YILDIZ


Deplasmanda yarın oynanacak Pendikspor karşılaşması öncesi Samsunspor'da sakat ve sakatlıktan yeni çıkan oyuncuların çokluğu can sıkıyor. 

Yılport Samsunspor'da yarın deplasmanda oynanacak Pendikspor Futbol A.Ş maçı öncesi sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor. 

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "6-7 sakat oyuncumuz var. Hamle yapmak istediğimde Yusuf Abdioğlu, Cihan Kahraman, Mücahit Albayrak, Ali Kaan Gültekin, Moryke Fofana gibi oyuncuların sakatlıkları var. Douglas Tanque'nin kırmızı kart cezalısı. 

Bizi etkiliyor

Bu oyuncular bizim için önemli oyuncular. Çünkü maçlara 11 kişi başlıyorsun, sonradan oyuna aldığını oyuncularla maçın seyrini değiştirebiliyorsun. Biz bu oyuncularımızın da sistem içerisinde sakatlıkları geçtiği zaman çok güçlü bir takım olacağız. Çok yeterli bir kadroya sahibiz, sadece sakatlıkların fazla olması ve sakatlıktan yeni dönen oyuncu sayısının fazla olmasından dolayı biraz etkileniyoruz. Osman Çelik sakatlıktan yeni çıktı. Kadeem Harris ve Ahmet Sağat’ın da sakatlıkları var. Bu durum bizi biraz etkiliyor" dedi. 

Diğer