DİĞER

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu taraftara çağrı da bulundu...

SPOR23.03.2023 09:13

Salim YILDIZ


Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “İlk gün söylemiştim. Eğer şampiyon olacaksak, 11 yıl sonra Süper Lig'de olacaksak taraftarla birlikte olacağımızı, onların desteğiyle, bunu başaracağımızı söylemiştim" dedi.  

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, cuma akşamı oynanacak Altınordu karşılaşması öncesi taraftara mesaj yolladı. 

Başarılı teknik adam, “İlk gün söylemiştim. Eğer şampiyon olacaksak, 11 yıl sonra Süper Lig'de olacaksak taraftarla birlikte olacağımızı, onların desteğiyle, bunu başaracağımızı söylemiştim. Bugün de aynı şeyi söylüyorum. 5 maç var içeride. Bunları kazandığımız takdirde zaten büyük ihtimalle hedefimize ulaşacağız. Ama şu 5 maçta da onların önemli desteğine ihtiyacımız var. Çünkü saha içerisinde bazen oyuncularımda hata yapabiliyor. Bazen düşüş yaşayabiliyor. Onlara vereceği pozitif destek bizi bir anda canlandıracak. Çünkü kritik anda taraftarımızın son haftalarda yaptığı o destek bize performans artışına neden oluyor. Beklentimiz yine o yönde. Ne kadar çok gelirlerse, ne kadar çok bizi desteklerlerse o kadar daha hedefe çabuk ulaşacağımızı düşünüyorum. Onların desteğine ihtiyacımız var” dedi.  


 

Diğer