DİĞER

Samsunspor'da hedef 2 bölgeye transfer

SPOR03.08.2021 10:39

Salim YILDIZ

Samsunspor'da 2 bölgeye daha transfer yapılacak. Barış Başdaş ve Melih Okutan'ı kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, bir orta saha ve golcüyü kadrosuna katacak



Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Yılport Samsunspor'da transferde çalışmalar sürüyor. Son olarak Barış Başdaş ve Melih Okutan'ı kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, transferde hız kesmiyor. 

Şimdilik Tavares'ten vazgeçildi

Golcü arayışlarını titizlikle yürüten ve çıkan bazı pürüzler nedeniyle şimdilik Ronaldo Tavares isminden vazgeçen Samsunspor, bir orta saha ve golcü ismi kadrosuna katacak. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu doğrultusunda bazı isimler ile yollarını ayıracak olan Samsunspor'da yapılacak 2 takviye ile transfer harekatı son bulacak. 

Taraftar golcüyü bekliyor

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar da merakla yapılacak golcü transferine gözünü çevirdi. Sosyal medya hesaplarından Başkan Yüksel Yıldırım'a mesajlar atan 12. adam golcünün kim olacağını merakla bekliyor. Bir diğer golcü oyuncu Tomane'nin ise hazırlık maçlarında sergilediği performans ise Samsunsporlu taraftarları memnun etmeye başladı. 

Diğer