DİĞER

Samsunspor'da gündem yeni hoca...

SPOR19.10.2021 09:41

Salim YILDIZ


Samsunspor'da Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni hocaya çevrildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim bazı isimler ile yakın temas halinde.

Samsunspor'da son zamanlarda alınan beklenmeyen skorların ardından Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Yaşanan bu ayrılığın ardından Samsunspor'da gözler yeni hocaya çevrildi. Kırmızı-Beyazlı yönetim bazı isimler ile yakın temas halinde olduğu ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına bu ismi yetiştirmek istediği öğrenildi. 

Aybaba gündemde yok

Samsunspor ile adı sosyal medyada anılan isimlerin başında tecrübeli teknik adam Samet Aybaba gelmişti. Başkan Yüksel Yıldırım ve kulüp cephesinden yapılan açıklamalarda Aybaba ile görüşme olmadığı ifade edildi.

 

Liste başında Çapa var

Kırmızı-Beyazlı ekipte listede olan isimlerin başında teknik adam Fuat Çapa geliyor. Çapa ile görüşmelerini sürdüğü ve kısa süre içerisinde bir neticeye varılacağı gelen bilgiler arasında.

Kutlu ve Püren iddiası

Yine sosyal medyada Samsunspor ile Hakan Kutlu ve İlker Püren gibi bazı isimlerde ön plana çıkıyor. Süreci yakından takip eden Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda merakla gelecek yeni hocayı bekliyor. 

Diğer