DİĞER

Samsunspor'da flaş gelişme...

SPOR16.05.2022 13:21

Salim YILDIZ


Samsunspor, teknik direktörlük konusunda görüşme gerçekleştirdikleri Çağdaş Atan'la anlaşamadıklarını resmen duyurdu.

Yılport Samsunspor, teknik direktörlük konusunda görüşme gerçekleştirdikleri Çağdaş Atan'la anlaşamadıklarını açıkladı. Samsunspor'dan yapılan açıklama, "Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız sayın Çağdaş Atan ile devam eden görüşmelerimiz neticesinde ortaya çıkan görüş ayrılıkları nedeniyle görüşmelerimiz sonlandırılmıştır..." ifadelerine yer verildi.

NELER OLMUŞTU?

Samsunspor'da teknik direktörlük görevi için boşta bulunan Çağdaş Atan'la 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştı. Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım ve ekibinin Çağdaş Atan ile yaptığı son görüşme olumlu havada geçmiş, iki taraf arasındaki rakamsal pürüzler de giderilince Çağdaş Atan ile el sıkışılmıştı.

Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Veysel Bilen, 4 Mayıs tarihinde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen basın toplantısında, takımı yeni sezonda çalıştıracak olan teknik direktörü 10 gün içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söylerken "Hocamız, hem takımın değerlendirmesi, hem de önümüzdeki yıl ile ilgili çalışmaların içerisinde olacak. Biz de hocamız ile Samsun'u tanıştırma hedefindeyiz. O konuda da epey bir mesafe kat ettik" demişti. 

Diğer