DİĞER

Samsunspor'da 'Altıparmak' sesleri

SPOR29.05.2021 14:27

Salim YILDIZ

Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, İstanbul'da hoca konusunda birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor. En güçlü aday olarak Mehmet Altıparmak ön plana çıkıyor



Hoca arayışlarını dört koldan sürdüren Yılport Samsunspor'da yönetim, B.B Erzurumspor, Gaziantep FK ve son olarak Hatayspor'u Süper Lig'e çıkaran tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'la bir araya geldiği öğrenildi. Hoca arayışlarını sürdüren ve şu ana kadar bir çok isimle görüşen Samsunspor'un önümüzdeki günlerde deneyimli teknik adamla anlaşma olasılığı yüksek. Başkan Yıldırım'ın son olarakta Şifo Mehmet lakaplı Samsunlu Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile de bir görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. 

MEHMET ALTIPARMAK KİMDİR? 
Mehmet Altıparmak, 1 Mayıs 1969 yılında Ankara’da doğmuştur. Eski Türk futbolculardan olan Mehmet Altıparmak Gençlerbirliği ve Denizlispor takımlarında oynamıştır ve aynı zamanda teknik direktördür. Futbola profesyonel olarak 1989 yılında Gençlerbirliği’nde başlamıştır ve burada 3 sene oynamıştır. Daha sonra Denizlispor’a transfer edilmiştir buradada 2 sezon oynadıktan sonra Bursaspor’a transfer olmuştur. Bursaspor’da takıma girememiştir ve sezon sonuna kadar Eskişehirspor’a geçiş yapmıştır. Sezon bitiminde Beypazarı Şekerspor’a transfer edilmiştir.
 

Diğer