DİĞER

SAMSUNSPOR SINAVDAN GEÇTİ

SPOR17.07.2021 19:26

Salim YILDIZ

Samsunspor ilk sınavdan geçti. Kırmızı-Beyazlı ekip yeni sezon öncesi hazırlık maçında Hes Kablo Kayserispor'u takım halinde sergilediği başarılı performans ile 1-0 mağlup etti



TFF 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak Yılport Samsunspor, ilk hazırlık maçını Süper Lig temsilcisi Hes Kablo Kayserispor ile oynadı. Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan müsabakaya Kırmızı-Beyazlı ekip kalede Nurullah, savunmada Boli, Burak, Ali ve Esin orta alanda Osman Çelik, Hasan Kılıç, Gökhan Karadeniz, Plumain ve Yasin ileri de ise Mehmet Akyüz onbiriyle çıktı.  

Altıparmak herkese şans verdi
 
Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk devrdesini Samsunspor Gökhan'ın asistini Yasin Öztekin'in gole çevirmesiyle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de oyuna kontrollü başlayan Kırmızı-Beyazlılar, savunmasında hata yapmazken hücumda da baskısıyla etkili oldu. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise bu müsabakada tüm oyunculara şans vardi. Samsunspor karşılaşmayı ilk Yasin Öztekin'in golüyle 1-0 kazanmayı başardı. 

Diğer