DİĞER

Samsunspor galibiyetle veda etti...

SPOR20.05.2022 19:40

Salim YILDIZ


Samsunspor, Tuzlaspor deplasmanında Tomane, Polat ve Fofana'nın(2) golleriyle kazandı. Kırmızı-Beyazlılar sezona galibiyetle veda etti.

Spor Toto 1. Ligi'nde Yılport Samsunspor, sezonun kapanış maçında Tuzlaspor'a konuk oldu. Eyüp Stadı'nda oynanan karşılaşmaya genç oyuncularla çıktı. İlk 5 dakikayı Fofana'nın asistiyle topu filelere gönderen Tomane takımını 1-0 öne geçirdi. Galibiyet golüyle moral bulan Samsunspor, önce Polat ile farkı 2'ye sonrasında Fofana ile skoru 3-0'a taşıdı. Ev sahibi takımda oyuna sonradan giren Ahmet Yazar, attığı golle ilk devrenin sonucunu tayin etti. (1-3)  

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, gol pozisyonları bulsada bunlardan Polat ve Fofana ile yararlanamadı. Samsunspor'un temposu düşünce oyunda önce dengeyi sonra üstünlüğü eline geçiren ev sahibi takım Erhan Kartal'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında Ahmet Yazar attığı golle skoru 3-2'ye getirsede Fofana son dakikada attığı golle maçın sonucunu tayin etti(2-4). 


 

Diğer