DİĞER

Samsun Okçuluk 'Altın' peşinde

SPOR10.08.2021 13:58

Salim YILDIZ

Samsun Okçuluk Spor Kulübü, Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Kadir Günay, "Türkiye Şampiyonası'nda TSP puanlamasını en iyi şekilde yapıp milli takım kadrosuna yine sporcu kazandırmak istiyoruz" dedi



Türkiye Okçuluk Federasyonu 2021 yılı faaliyet programında yer alan Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Samsun Okçuluk Kulübü boy gösterecek. Katıldıkları turnuvada şimdiye kadar en iyi dereceleri elde eden ve adından söz ettiren Samsun ekibi Eylül ayında Antalya'da yapılacak şampiyonada yine altın madalyalara ambargo koymak istiyor. 


Yıldızımız parlayacak

Şampiyonada TSP 3 puanları yükseltmek istediklerini belirten Antrenör Kadir Günay, "Olimpiyat Hazırlık Merkezi olarak yarışmalarda kıl payıyla derece puanlarını kaçırdık. Şimdi hedefimiz Eylül ayında Antalya'da yapılacak Türkiye Okçuluk Şampiyonası'nda altın madalyaları toplamak olacak. Daha sonra da milli takım bünyesine yine sporcu kazandırmak en büyük hedefimiz olacak. Bu sezon pandemi nedeniyle de istediğimiz puanları elde edemedik. Sporcumuz Defne Derebaşı, Romanya'da yapılan Gençler Kupasında turnuvayı 6'ıncı takımda da 1'inci olarak bitirdi. Şimdi daha iyilerini yapmak için kollarımızı sıvadık, Samsun okçuluk kategorisinde yıldızını parlatmaya devam edecek" dedi. 

Diğer