DİĞER

Samsun Büyükşehir Belediyespor'da 'Boyar' teşekkür etti

SPOR02.05.2023 12:19

Salim YILDIZ


Play-Out maçında 1930 Bafraspor'u 2-0'lık skorla geçen Samsun Büyükşehir Belediyespor'da BAL'da kalma sevinci yaşanıyor. 

Spor Toto TFF Bölgesel Amatör Lig'de boy gösteren ve play-out maçında 1930 Bafraspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek yeni sezonda BAL'da yeniden mücadele etmeye hak kazanan Samsun Büyükşehir Belediyespor'da büyük mutluluk yaşanıyor. 

Takımın başına geldiği andan itibaren fark yaratan Teknik Sorumlu Recep Sermet Boyar'da 1930 Bafraspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Tecrübeli teknik adam, "Ligin ikinci yarısında oynadığı 13 maçta 2 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 7 galibiyet alarak ligi 4.sırada tamamlayan ve oynadığı play-out maçını 2-0 kazanıp ligde kalmayı başaran takımımı tebrik ediyorum. Her bir oyuncum sahaya karakterini koydu ve Aslan yürekli bir mücadele örneği sergiledi. 

Bizlere inanan kıymetli başkanım ve yöneticilerime çok teşekkür ediyorum. Maçlarımıza gelip izleyen bizim için dua eden taraftarlarımız, gecesini gündüzüne katan genel kaptanım, teknik ekip arkadaşlarımla bu başarıya ulaştık" dedi.  


 

Diğer