DİĞER

Sağlam : Kul hesap yapar kader gülermiş

SPOR30.04.2021 11:46

Salim YILDIZ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Kul hesap yapar kader gülermiş diye güzel bir söz var. Allah bir işin olmasını istediği zaman ol der ve olur. Olmasını istemediği zamanda iki cihan bir araya gelse o iş olmaz" dedi.


Yılport Samsunspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Cumartesi günü oynanacak Ankaraspor maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle oynayan takımların enterasan işlere imza attığını dile getiren Sağlam, "Kimseyi suçlamak istemiyorum ama bir cevap duymak istiyorum. Tuzlaspor bence bu ligin en zor deplasmanlarından Keçiörengücü'nü mağlup edip play off umutlarını yeşertiyor. Ve bir sonraki maçta yani Adana Demirspor maçında birbirinden önemli birçok oyuncusunu kadro dışı bırakıyor" dedi. 
Haksız Rekabet
Sağlam, "Bu durumu bence futbol kamuoyunu tatmin edecek şekilde açıklamak gerekir. Yine geliyoruz daha yeni bir gelişme Balıkesirspor, Adana Demirspor maçında genç takım ağırlı ve bu zamana kadar ligde forma şansı bulamayan oyuncularını oynatacağını duyurdu. Bu durum bence futbolda haksız rekabeti tetikliyor.  Kul hesap yapar kader gülermiş diye güzel bir söz var. Allah bir işin olmasını istediği zaman ol der ve olur. O yüzden biz iyi niyetle dürüst bir şekilde işimizi yapacağız ve ondan sonrası Allah'a kalır" diye konuştu.

Diğer