DİĞER

Raketlerde hedef altın madalya

SPOR16.08.2021 09:25

Salim YILDIZ

Play Tenis Kulübü, 12-14-16 ve 18 Yaş Tenis Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Birçok başarıya imza atan kulübün şimdiki altın madalyaların sahibi olmak



Tenis kategorisinde elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Play Tenis Kulübü, haftanın 7 günü çalışmalarını sürdürüyor. Antrenörler Can Göktaş ve Mehmet Ali Güven eşliğinde idmanlarını gerçekleştiren Samsun ekibi Ankara, İzmir ve İstanbul illerinde yapılacak 12-14-16 ve 18 Yaş Tenis Türkiye Şampiyonası'na katılacak. 

  

Play Tenis fark yaratacak

3 kapalı, 2 açık kortta idmanların sürdüğünü söyleyen Mehmet Ali Güven ve Can Göktaş, "Play Tenis Kulübü olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Yaklaşık 4 yıldır Samsun'da tenis sporunu en iyi şekilde tanıtmak ve başarılara imza atmak için çalışıyoruz. Önümüzde Ankara, İzmir ve İstanbul illerinde yapılacak 12-14-16 ve 18 Yaş Türkiye Şampiyonası var. Tüm kategorilerde şampiyonada boy göstereceğiz. Ayrıca veteranlar alanında 70 sporcumuzla güçlü bir şekilde yolumuzda ilerliyoruz. Amacımız tenis sporunu daha iyi yerlere getirmek ve bünyemizden milli takımlar katelgorisine sporcu göndermek. Play Tenis Kulübü fark yaratmaya devam edecek" dedi. 

Diğer