DİĞER

Nikahtan önce stadyuma...

SPOR20.09.2022 15:05

Salim YILDIZ


Yılport Samsunspor taraftarı Furkan Ocak(23), nikâhtan önce eşi ile birlikte Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nu gezdi, düğün fotoğraflarını burada çektirdi.

Samsun'un Terme İlçesi'nde market kasiyeri olarak çalışan Furkan Ocak, nişanlısı Hilal Kabaş ile dünyaevine girdi. Yılport Samsunspor taraftarı olan Ocak, nikâh öncesi gelin aracına, 'Bir gülüşü var, sanırsın Samsunspor sahaya çıkıyor' yazdırdı. 

SAMSUNSPOR SEVGİSİ ANLATILMAZ

Stadyumda açıklama yapan Furkan Ocak, taraftarı oldukları Samsunpor'u çok sevdiğini dile getirerek, "Çok mutluyum, sevdiğim ile evleniyorum, aşkıma koştum. Bugün düğünümüz var. Samsunspor sevgisi anlatılmaz yaşanır. Şehrimizin takımı daha ne söyleyeyim" ifadelerini kullandı. 

GELİNDEN ONAY: DEPLASMANA DA GİDEBİLİR

Gelin Hilal Kabaş ise, "Furkan ile tanıştıktan sonra futbola olan ilgim arttı. Eşim getirirse seve seve Samsunspor maçlarına gelirim. Benden çok sevmeyecekse Samsunspor'u sevebilir. Deplasmana da gidebilir" diye konuştu. 

Çift ziyaret sonrası Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından kıyılan nikah ile dünyaevine girdi. Genç çift nikah defterlerinin imzalanmasının ardından yakınlarıyla birlikte doyasıya eğlendi. 

Diğer