DİĞER

Hüseyin Eroğlu, "Zirvede rüzgar sert eser"

SPOR01.02.2023 11:48

Salim YILDIZ/ ÖZEL


Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Dağcılar, zirveye haftalarca süren zorlu bir yolculukla çıkar. Biz de bir dağcı gibi tırmandık. Artık zirvede kalma zamanı. Herkes bizi oradan indirmeye çalışacak" dedi.

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, özel açıklamalarda bulundu. Eroğlu, "Zirve" vurgusu yaparak rehavete asla kapılmayacaklarını söyledi. 

Camia ve yönetim kuruluna teşekkür eden Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Başkanımız Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulumuzdan taraftarımıza, teknik idari kadro ve personelimizden sizlere kadar uzanan bir iple bağlı olarak çıktık zirveye. Bu ipin ne kadar sağlam olduğunu Erzurumspor maçında gördük ve birbirimize yi destek vererek zirveye Samsunspor bayrağı diktik" dedi.

Eroğlu, "Zirvede hava sert, soğuk. Burada kalmak, tırmanmaktan da zor. Asıl ligimiz şimdi başlıyor. Daha fazla çalışmalı, daha fazla koşmalı, daha fazla birbirimize sarılmalı ve o sert rüzgarlara baş kaldırmalıyız.

Rüzgara karşı koyan ağacın gövdesi değil kökleridir. Samsunspor da Türk futboluna kök salan koca bir çınardır. Zirvedeyiz, direneceğiz ve zirvede kalacağız. Bizim bu noktaya kadar tırmanmamızı sağlayan, önderlik eden Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım'a çok teşekkür ediyorum.

Yıldırım yolculuğu başlattı
Tolstoy "Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir. ' der. Sayın başkanımız, 2018 yılında şehre gelip bu muhteşem yolculuğu başlattı. Bizler sadece sizlerle birlikte süreci yönetiyoruz. Bu süreçte sizlerin emekleri de gerçekten çok büyük. Hep beraber başaracağız. Manisa FK maçı bana göre Eyüp ve Erzurum maçlarından çok daha önemli. Çünkü artık zirvede kalma zamanı. Herkes bizi oradan indirmeye çalışacak" ifadelerini kullandı. 

Diğer