DİĞER

Ertuğrul Sağlam: Finale biz çıkacağız

SPOR20.05.2021 22:12

Salim YILDIZ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Ben oyuncu kardeşlerimizin Cumartesi akşamı çıkıp kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyacağına ve sonrasında bizi Süper Lig’e çıkaracaklarına yürekten inanıyorum"dedi



Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Altınordu maçını değerlendiren Sağlam, “Altınordu’yla oynadığımız ilk karşılaşmada uzatma dakikalarında kaçırdığımız penaltıyla belki de ikinci maç için kendimize avantaj sağlayacak bir skoru kaçırdık. Futbol tabii maalesef bu kadar ince çizgiler üzerinde gidip gelen bir oyun. Mesela maçı 1-1’e getirseydik bugün herkes mutlu, ikinci maç içinde bugünkünden daha fazla umutlu olacaktık. Ama bu fırsatı değerlendiremedik” dedi.

Herkes yapması gerekeni biliyor
Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Altınordu karşılaşmasını da değerlendiren Sağlam, “Maçtan sonra da konuştuğum gibi bizim takımımızın kalitesi, oyuncuların isteği, arzusu, karakteri bu skorun üstesinde gelebilecek seviyede. Çok fazla konuşmanın bence anlamı yok. Artık sözlerin, kelimelerin bir şey ifade etmediği yerdeyiz. Ama şunu çok içten, samimi bir şekilde söylemek istiyorum ki az önce bunu oyuncularımıza da çok net bir şekilde aktardım"diye konuştu.

Birlikte başaracağız
Takımdaki sakatlık durumunu da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Takımımızda Kubilay’ın dizinde bir sakatlığı vardı. Şu anda iyi durumda. Takımla antrenmanlara başladı. Onun yanında Tomane’yi de belli bir kısımda antrenmana alacağız. Onun durumunu da gözlemleyeceğiz. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki Cumartesi akşamı kim oynarsa oynasın, sahada kim görev alırsa alsın, kenarda kim beklerse beklesin, herkes birbirine destek olacak, birbirine yardım edecek ve Allah’ın izniyle biz Altınordu’yu geçip finale adımızı yazdıracağız. Buna ben yürekten inanıyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Diğer