DİĞER

Ertuğrul Sağlam : Finale biz çıkacağız

SPOR18.05.2021 21:10

Salim YILDIZ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Buradan alacağımız 1-1’lik skor rövanş maçı için iyi bir sonuç olacaktı. Ama futbolda bir türlü olaylar oluyor. Ben inanıyorum, finale çıkacağız" dedi.


Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam kaybedilen 1-0'lık Altınordu maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sağlam, "Maça iki takımda kontrollü başladı. Sonrasında ön tarafta pozisyon bulmaya başladık. Kalemizde golü gördük. Rakibimiz sahadan 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha hem oyun formatimızı değiştirdik ve ataklarımız biraz daha sıklaştı. Özellikle oyunu kenarları alıp kenardan ceza sahası içerisinde oyuncularımızı buluşmaya çalıştık. Baskılı oyunumuzdan sonra birde penaltıyı bulduk. Tabi penaltıyı atsak bizim için çok iyi olacaktı. Buradan alacağımız 1-1’lik sonuç bu rövanş maçı için iyi bir sonuç olacaktı. Ama futbolda bir türlü olaylar oluyor"dedi.
Oyuncularıma İnanıyorum
Sağlam ayrıca, "Penaltı Kaçıyor. Goller kaçıyor. Bugün maçı belki 0-0 da bitirsek yine ikinci maçta bir gol atmak zorunda olacaktık. Dolayısıyla yine cumartesi günü bu oyuncular bize turu getirecek. Çünkü bizim takımın kalitesi bu skorun üstesinden gelebilecek düzeyde. Fazlada zamanımız yok. Cumartesi’ye kadar maça iyi hazırlanıp inşallah sahamızda bizi finale çıkaracak hem mücadeleyi vereceğiz hem onun kalitesini ortaya koyacağız hem de skoru alacağız. Oyuncularıma sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Biz finale çıkacağız" diye konuştu. 
__1036__
Ertuğrul Sağlam Twitter Gündeminde
Karşılaşmanın ardından Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, twitterda Türkiye gündemine girdi. Oynanan oyun ve alınan skor üzerinden Kırmızı-Beyazlı taraftarların sosyal medyadan tepki gösterdiği Sağlam, twitterin birinci gündem maddesi oldu.

Diğer