DİĞER

Djedje :; Süper Lig bize yakışır

SPOR07.05.2021 14:13

Salim YILDIZ

Kırmızı-Beyazlı ekibin 'kara boğası' ilk kez konuştu...Brice Dja Djedje, "Süper Lig'de şanlı formayı giymek isterim. Samsun'un yeri benim için çok özel. Tek aşk Samsunspor" dedi.


Devre arası transfer döneminde adı anılmaya başlandığı gün eleştiri oklarının hedefi olan ancak Yılport Samsunspor'da ortaya koyduğu mükemmel performans ile herkesin sevgisini kazanan Brice Dja Djedje, ilk kez samsunsehirgazetesi.com ve SBB TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Samsunspor'da 'Süper Lig' hayalinin peşinden koşan Djedje, pazar günü mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Adanaspor'u devirip rakip takım maçlarının sonuçlarını bekleyeceklerini dile getiren yıldız oyuncu, "Son maçımızı oynayıp rakiplerimizi bekleyeceğiz. Ben yürekten inanıyorum bu takım Süper Lig'e çıkacaktır" dedi. 
Samsunspor'un Yeri Bambaşka
Djedje, "Süper Lig'e çıkarsak Samsunspor'un formasını giymek çok isterim. Burası diğer kulüplerden çok farklı bir yer. Gerek Başkanımız Yüksel Yıldırım gerekse taraftarlarımız bana geldiğim ilk günden bu yana çok destek oldular. Samsunspor'un artık bende çok özel bir yeri var. Burada çok mutlu ve huzurluyum. Takım içerisinde güzel bir arkadaşlık atmosferi var. Özellikle yabancı arkadaşlara adaptasyon anlamında ben elimden geldiğince tecrübelerimi aktarmaya ve yardımcı olmaya çalışıyorum. İlk sezonda zorluk çekmeleri çok normal, sonuçta bambaşka bir ülkeye ve lige geliyorlar" diye konuştu. 

Yıldırım ve Taraftara Teşekkür
Samsun futbol oynamak için çok iyi şehirlerden bir tanesi diyen Djedje, "Ben Türk kültürüne ve oyun sistemine yabancı değilim. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bana hep destek oldular ve olmaya da devam ediyorlar. İnşallah Süper Lig'de tribünlere gelip bizlere destek olacak günü sabırsızlıkla bekliyorum. Samsunspor sonuna kadar Süper Lig'i hak eden bir takım. Zaman zaman olumsuzluklar yaşadık ama bunların üstesinden geldik. Umarım her şey güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Diğer