DİĞER

Çiğdem Karaaslan : Play-Off'lardan Süper Lige çıkacağız

SPOR10.05.2021 11:07

HABER MERKEZİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Samsunspor'umuzun Play-Off'un ardından Süper Lig'e çıkacağına inancımız tamdır" dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Yılport Samsunspor’un Play-Off’ta Süper Lig’e yükselme mücadelesi verecek olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bu sezon mücadele ettiği TFF 1. Lig’de Samsunspor’umuz göz dolduran bir başarı sergiledi. Bu başarıda futbolcularından teknik ekibine takımımıza katkı sunan herkesin çok büyük emeği var. Samsunpor’a inanan ve takımı her şartta destekleyen, Covid-19 salgını nedeniyle stadyumları dolduramasa da güçlü desteğiyle her zaman Samsunspor’un yanında olan büyük Samsunspor taraftarına bu vesileyle gönülden teşekkür ediyorum. Takımımız inanç, sabır ve azimle tüm maçları kazanmak için sahaya çıktı, aynı motivasyonla mücadele edeceği Play-Off’un ardından Süper Lig’e çıkacağına inanıyoruz. Başarılı geçen bir sezonun ardından takımımıza Play-Off mücadelesinde güvenimiz tamdır.
Her karşılaşmaya yüksek moral düzeyi ve başaracağına olan inançla çıkan takımımız, oynadığı güzel futbolu 17 Mayıs Pazartesi günü başlayacak Play-Off mücadelesinde de sürdürecek, kendisine güvenen ve renklerine gönül veren tüm taraftarlarına sevinç yaşatacaktır. Play-Off’ta Süper Lig’e yükselme mücadelesi verecek Samsunspor’umuza başarılar diliyorum.” 

Diğer