DİĞER

Büyükşehir'in milli gururları...

SPOR30.06.2022 09:20

Salim YILDIZ


Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün şampiyon sporcuları milli takım formasıyla 'Bulgaristan Badminton Junior İnternational 2022 Şampiyonası'nda' boy gösterecek.

Bulgaristan Svilengrad şehrinde 11-13 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 'Bulgaristan Badminton Junior İnternational 2022 Şampiyonası'nda' Milli Takımımız boy gösterecek. 

Milli takım kadrosunda ise Anıl Ulaç Atan, Miraç Kantar, Kerem Acu, Mustafa Samet Tunçer, Arda Doğaç Atan, Buğra Aktaş, Nisanur Tuncer, Defne Ilgın Koçak, Reyhan Ceren Çevik ve Kader Çotur yer alacak. Toplamda 10 sporcu ile şampiyonada rakipleriyle karşılaşacak olan Samsun'un gururlarının hedefi altın madalyalara ambargo koymak. 

Demirtaş tebrik etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, "Sporun her kategorisinde olduğu gibi badmintonda sporcularımız gögsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bulgaristan Badminton Junior İnternational 2022 Şampiyonası'nda' boy gösterecek olan sporcularımıza başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki şampiyonadan madalyalar ile döneceklerdir" dedi.

 

Diğer