DİĞER

Başkan Yıldırım'dan önemli açıklama

SPOR04.06.2021 10:55

Salim YILDIZ

Başkan Yüksel Yıldırım, "Süper Lig'de oynayacak bir takımın iskeletini yeni hocamız ile birlikte çok yakında kurmak istiyoruz. Geçmişteki hatalardan uzak duracağız" dedi



Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, 10 maddelik bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından Kırmızı-Beyazlı camiaya seslenen Başkan Yıldırım, geçmiş hatalardan uzak duracaklarını söyledi. Yıldırım, her şeyden önce karakterli bir oyuncu grubuyla ve geçmişten alınan derslerle yeni bir yola çıkacaklarını söyledi ve yaş ortalamasında da ciddi anlamda bir gençleşmeye gideceklerini ifade etti.  

Gençleşme operasyonu
Başkan Yıldırım, "Yaş ortalamamızı 26 veya altında tutmak istiyoruz. Bu sezon TFF 1. Lig'de Şampiyon olabilmemiz için yaş ortalamamızın daha yukarıda olması gerekmez. Geçen seneye göre yaş ortalamamızı çok daha aşağı çekmeye çalışıyoruz. Genç takım olmalıyız; gençlerle devam edelim ve şampiyon olalım isteriz. Süper Lig'de oynayacak bir takımın iskeletini yeni hocamız ile birlikte çok yakında kurmak istiyoruz. Bu sezon yeni bir takım yaparken temelimizi doğru ve karakterli oyuncu grubu ile atmamız lazım. Geçmişteki hatalardan uzak duracağız. Deplasmanda kazanmayı bilen, kaybetmeyen; en fazla gol atan ve en az gol yiyen bir takıma dönüşmek için yeni bir kadro mühendisliği yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Diğer