DİĞER

BAL'da son 4 hafta... İşte Samsun takımlarının son durumu

SPOR01.12.2022 09:59

Salim YILDIZ


Başladığı günden bu yana futbolseverlere büyük heyecan yaşatan BAL'da 4 Samsun ekibi üst sıralarda yer alabilmek için kıyasıya mücadele örneği sergiliyor. 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Devre arasına son 4 hafta kala Samsun Büyükşehir Belediyespor, Çarşambaspor, Karasamsunspor FK ve Atakum Belediyespor'un yer aldığı 4. grupta kıyasıya mücadelede devam ediyor. 

Ligde zirvenin sahibi Niksar Belediyespor'un en yakın rakibi ile arasında 4 puanlık bir fark bulunuyor. Son sırada ise Gümüşhane ekibi Telekomspor 1 puanla yer alan takım oldu. 

Samsun sıralamasında lider Çarşamba
Samsun takımları arasındaki sıralamada ise Çarşambaspor zirvenin sahibi konumunda. Yeşil-Beyazlı ekibi ise Samsun Büyükşehir Belediyespor takip ediyor. Karasamsunspor FK 3. ve Atakum Belediyespor 4. sırada yer alıyor. 

Ligdeki sıralama ise Çarşambaspor 20 puanla 3. sırada, Büyükşehir Belediyespor 14 puanla 6. sırada, Karasamsunspor FK yine 14 puanla averaj ile 7. sırada ve Atakum Belediyespor'da 7 puanla 13. sırada kendine yer buldu. 

Samsun Büyükşehir Belediyespor

Çarşambaspor

Atakum Belediyespor

Karasamsunspor FK

Diğer