DİĞER

BAL' da fikstür netleşti...

SPOR27.10.2021 10:26

Salim YILDIZ


Futbolseverlerin heyecanla beklediği Bölgesel Amatör Lig'de fikstür netleşti. 4 Samsun ekibinin yer alacağı ligde hedef şampiyonluk olacak

Samsun'un kalbi 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de atacak. 31 Ekim'de başlayacak olan lig öncesi fikstürde netleşti. Evcispor, Karasamsunspor, Atakum Belediyespor ve Ladik Belediyespor'un yer alacağı ligde hedef şampiyonluk.

 

Yeni sezonun ilk haftasının açılış maçını Karasamsunspor gerçekleştirecek. Samnsun ekibi 31 Ekim Pazar günü saat 14.00'da Niksar Belediyespor'u konuk edecek. Yine ilk hafta Samsun derbisine sahne olacak. Evcispor evinde Ladik Belediyespor'u aynı saatte ağırlayacak. Atakum Belediyespor ise deplasmanda Tokatspor A.Ş ile karşı karşıya gelecek.

Başkan Aydın: 'Gün sayıyoruz'

Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, " Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. 4 Samsun ekibinin yer alacağı ligde umut ediyoruz ki ekiplerimiz başarılı sonuçlara imza atacaktır. Samsun bir spor şehri, bizde ASKF olarak tüm imkanlarımızla kulüplerimizin ve sporcularımızın yanında olmaya çalışıyoruz. BAL heyecanını doyasıya yaşamak için gün sayıyoruz" diye konuştu. 

Ladik Belediyespor

Karasamsunspor

Terme Evcispor

Atakum Belediyespor

Diğer